Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to jest materiał na dziewczynę????

Polecane posty

Gość gość

Dziś moja dziewczyna wysłała mi swoje zdjęcia w sexi bieliźnie, chyba mi ufa??? powiedziałem o tym przyjacielowi który ją zna i powiedział mi ze on juz widział jej zdjęcia bo po całym mieście latały. Rok temu wysyłała podobne zdjęcia komuś i ktoś rozesłał je znajomym. Zrobiłem jej awanturę o to , co mam robić? kocham ją mocno ale czy ona jest porządna i po prostu się zakochała i komuś zaufała myśląc ze nikt nic nie zrobi z tymi fotami, dodam ze ja mam 22 lata a ona 18. Co robić?

Gość gość
jakie durne te dziewczyny teraz są, to mi się w głowie nie mieści!

Gość gość
Nie. Lepiej poszukaj normalnej i skromnej

Gość gość
No tak bo w Twoich czasach pokazywało się cycki na żywo. Wszystkie stare baby są świętsze od Papieża. X Autorze zapytaj kolegę czy możesz z nią być:P Czy ty masz jaja chłopie? Wszystko konsultujesz ze znajomymi? Ogarnij się... Takie zdjęcia robi się modelkom i wrzuca na stronę. Z czego ty robisz aferę prawiku? Przypuszczam, że stare zdjęcia wysłała jak była w związku. Nie zazdroszczę dziewczynie bo 2 razy trafiła na gówniarzy.

Gość gość
Poszukaj skromnej, która z seksem będzie chciała zaczekać do ślubu. Myślę, że to jest Twój typ autorze. To dobrze, że nie śpieszysz się z tymi rzeczami.

Gość gość
Powinieneś wywleć zdzirę na rynek główny i ukamieniować wraz z prawikami przyjacielami.

Gość gość
Bo jesteś prawiczkiem, prawda?