Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lalka dla 1,5 rocznej dziewczynki

Polecane posty

Gość gość

jaką lalkę polecacie dla 1,5 rocznej dziewczynki? cena max 200zł

Gość gość
Mam córkę w tym wieku i moim zdaniem dziecko na tym etapie nie ogarnia zabawy lalkami. Ewentualnie zwykłą szmaciankę. Ale lepiej coś manipulacyjnego typu klocki.

Gość gość
Moja ma zwykla lalke, taki dzidzius, hak nacisnies na brzuszek to placze mowi mama itd. Zuzia ma 16 miesiecy a jej zabawa lalka polega na tym zr ja przutuli, da jesc, poczesze wloski ( ktorych lalka nie ma ale co tam :) ). Mysle ze nie ma sensu kupowac tak szybko jakies super wypasionej lalki za 200 zl bo 1,5 roczne jest poprostu za male zeby w pelni wykorzystac mozliwosci zabawy taka lalka. Zwykla wystarczy, albo lepiej kupic klocki a tablica i kolorowe kredy to u nas hit hitów :)

Gość gość
za tablicę i kredy to by mnie kuzynka udusiła. Chciałam duplo, ale kuzynka podała pomysł lalki, z tym że nie powiedziała jaką, jedynie co wiem to że ma mieć ręce i nogi z plastiku, bo taką całą szmacianą ma i ta jej nie interesuje, a jak idą na bawialnie to zamęcza tam jakąś plastikową lalkę, wozi ją w jakimś wózku - parasolce, chyba bardziej interesuje ją ten wózek jak lalka

Gość gość
Właśnie chciałam napisać, że takiemu dziecku prędzej wózek i do tego tania lalka, niż wypasiona lalka za 200 zł. W tym wieku dzieci, jeszcze nie potrafią bawić się w udawanie, ale podoba im się, że tak jak mama pchają wózek ;)

Gość gość
metoo

Gość Misa93
Ja osobiście uważam że jak najbardziej lalka dla dziewczynki jest dobrym pomysłem. Ponieważ jeśli teraz nie będzie się nią bawić to będzie miała zabawkę jak troszkę urośnie. http://www.premiumcollagen5000.pl/