Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiek na zabawę czy stały związek?

Polecane posty

Gość gość

Czy waszym zdaniem, gdy ma się jakieś 22 lata to jest wiek na zabawę, spotykanie się z różnymi chłopakami czy to wiek na stabilizację i poważny związek?

Gość gość
No tak,ale jest chyba czas na zabawę, randkowanie, młodzieńcze miłostki, testowanie, sprawdzanie czego się chce, czego się szuka i czas na związek poważny dążący do narzeczeństwa, małżeństwa...

Gość gość
Czego dusza pragnie ale w granicach zdrowego rozsądku :P Każdy zna swój przebieg i co dla jednych zdrowe dla innych może być chore, a jeszcze dla innych całkiem zakazane, amen :D

Gość gość
Jak dla mnie to warto poszukać czegoś na stałe ale to też czas na zabawę. Zwłaszcza jak się jest na studiach. Dużo osób dookoła warto kogoś poznać bo potem to różnie bywa z okazjami ... Zawsze można się bawić z tą drugą osobą..

Gość gość
W wieku 22 lat należy bawić się, imprezować, spotykać z różnymi facetami. Na stabilizację przyjdzie czas około trzydziestki.

gość dziś Ja zawsze wiedziałem czego chcę, a bawić się i randkować nie zamierzam nigdy przestać. Aha, i nie miewam niepoważnych związków. Nikogo nie traktuję jako zabawkę. Kiedy kończysz 18 lat, nie jesteś już dzieckiem. Powinnaś mieć pewną samoświadomość.

Gość prawikzewsi
Jak trafisz na fajnego faceta to baw się z nim po co zmieniać tylko dla urozmaicenia? A jak nie masz takiego kandydata to wypróbuj wielu.

Gość gość
jak dla mnie nie ma czegos takiego jak wiek na zabawe, albo się jest rozpustnym i puszczalskim albo porządnym myślącym rozważnie :) wiek na zabawe? to tłumaczenie dla tchórzy ...

Gość gość
Ja jestem w takim wieku i mysle o stabilizacji a nie o lataniu po imprezach. Może po prostu dlatego ze nie zbyt lubię imprezowac. M

Gość gość
jak dla mnie nie ma czegos takiego jak wiek na zabawe, albo się jest rozpustnym i puszczalskim albo porządnym myślącym rozważnie usmiech.gif wiek na zabawe? to tłumaczenie dla tchórzy ... x Kolejny prawiczek - koniotrzep prezentujący swoje "mądrości". Żal.