Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak znalezc prace w Londynie dla kobiety

Polecane posty

Gość gość

W necie wiekszosc ogloszen sie non stop powtarza, sporo z nich np na gumtree to oszusci a do innych wymagane jest spore doswiadczenie oraz referencje. Ostatnio bylam na rozmowie kwalifikacyjnej w restauracji, mieli sie odezwac na drugi dzien, ale tego nie zrobili i juz widzialam, ze ponownie wystawili ogloszenie... To samo w innym miejscu, w kafejce , bylam na nieplatnym (w UK to standard) trial shift, dniu probnym i takze sie nie odezwali mimo, ze mowili tak, tak zadzwonimy. Nie wiem w czym tkwi problem. Znam angielski, nie strasze wygladem, jestem usmiechnieta, pracowita... Nadmienie iz szukam jakiejkolwiek pracy, w sklepie, barze, restauracji itd itp Szukam , szukam i nic, mozna sie zalamac .

Gość gość
To już nie te czasy Nie znajdziesz

Gość gość
Koniecznie w londynie? Czy mozesz wyjechac do innego miasta?

Gość gość
Mozemy sie wyprowadzic poza Londyn (ja i narzeczony), choc slyszalam, ze tam z praca jeszcze gorzej

Gość gość
No to szukaj dalej, widocznie im sie nie spodobalas, komus innemu sie spodobasz i cie zatrudnia. Normalka. Kazdy wysyla 100 podan zanim cos znajdzie

Gość gość
Ja moeszkam.w hull pracy jest pelno ale w fabrykach. Tutaj glownie fabryki miesa sa. Sa tez fabryki kwiatow i mebli- tam potrzebuja teraz bardzi duzo osob. A jakim jestescie wieku?

Gość gość
Nie ma juz pracy w Londynie :) A jak nawet jest to za takie stawki, ze i tak sie nie utrzymasz, bo sorry, ale 6-7 f w Londynie to za malo by przezyc i po 100 osob na kazde 1 miejsce

Gość gość
My chcielismy mieszkac w Londynie , ale koszty mieszkan sa chore. Na dzien dobry, zeby wynajac chociaz 1 bedroom flat (czynsz , depozyt i oplaty z gory) musielibysmy wydac 3000 funtow badz wiecej i czynsz miesiczny min 1200 f plus oplaty, a gdzie reszta

Gość gość
Po co sie tam pchaliscie

Gość gość
W 2006 r tez pisaliscie, ze w UK juz nie ma pracy