Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile się schludnie po porodzie

Polecane posty

Gość gość

Ile się schudnie po porodzie?

Gość gość
Ja po porodzie schudłam 5 kg a 2 kg dopiero po miesiącu. Więc szybko. No ale tylko przytylam 7 kg więc może dlatego.

Gość gość
Ja przytylam 20 kg. 12 kg spadlo mi po tygodniu, tyle mialam wody w sobie - taka mam tendencje. Reszta po paru msc plus dodatkowo 5kg. No wiec przyttlam w ciazy 20 kg a spadlo mi po niej 25.

Gość gość
Ja przytylam 10 kg. Po tyg od porodu schudłam 6 kg. Reszte później. Ale udało się zgubić wszystko.

Gość gość
zależy ile przytylam i jak po będziesz się odżywiać itp. ja wazylam 53przed ciąża, przytylam 9 kg, 3 dni po cc wazylam 51kg, a pół roku później 47kg, przy 164cm i tak jest do dziś.

Gość gość
Ja przytylam 8 kg, mialam cc i po powrocie do domu ze szpitala ważyłam tyle samo co w momencie zajscia w ciąże. Jednak po pologu zaczelam cwiczyc by cialo nabrało jedrnosci.

Gość gość
ja przytylam naprawde duzo - ponad 20 kg, po porodzie spadlo mi od razu 10 kg, a potem w ciagu kolejnych 3 miesiecy wrocilam do wagi sprzed ciazy. Karmilam piersia i dbalam o ruch (dlugie spacery z dzieckiem, 3 razy w tygodniu biegalam), diety specjalnie nie trzymalam bo pozwalalam sobie na cos slodkiego itd i teraz, 2 lata po porodzie waze 5 kg mniej niz przed ciaza

Gość gość
Ja przytylam nie całe 10 kg. Po porodzie straciłam 5 kg. Resztę zgubiłam w ciągu paru tygodni.

Gość gość
Przytylam 20kg. Po 3 tygodniach po porodzie -12kg. Potem powoli przez 2 miesiace reszta spadla. Wszystko samo. Po prostu karmilam piersia i zajmowalam sie dzieckiem.

Gość gość
Mi spadło 5kg a w ciąży przytyłam 10kg.

Gość gość
Ja przytyłam 16kg, po 2 miesiacach od cc było tylko 7kg mniej. Karmiłam piersią 9 miesięcy, codzienne spacery 2-3h, później tez fitness 3 razy w tygodniu, uważam na dietę, cukier nie istnieje, pieczywo bardzo ograniczam, jem niewiele i nie chudnę ani grama dalej. Mam co najmniej 9kg do zrzucenia i nie udaje mi się, tarczyca ok. Jestem załamana :(

Gość gość
Przybrałam 23 kg . Po porodzie zostalo 5 kg . Zatrzymała się wodą w organizmie i dlatego aż tyle utyłam. Waga z przed ciazy po 3 mies.

Gość gość
Ja przytylam 15 kg. Po porodzie zeszło mi 5 kg, do miesiaca po porodzie kolejne 5 kg w dol. Jestem 4 m-ce po porodzie i w sumie ostatnie 5 kg do tej pory mi "wisi"

Gość gość
14 dni po porodzie wrocilam do swojej wagi z przed ciazy...11 kg..

Gość gość
w ciazy przytyłam okolo 18 kg, odrazu po cc jak poszlam do łazienki a tam była waga zeszlo ze mnie 9 kg pamiętam to wejście na wage jeden maly kroczek a żeby stanąc na tą wage chyba z 10 minut się męczyłam.jak karmiłam piersią a karmiłam tylko miesiac zeszłam do wagi sprzed ciazy a jak przestalam karmic automatycznie zaczełam tyć i waże tyle co ważyłam w 28 tyg masakra !!!!!!!!!

Gość gość
ja bardzo mocno wykorzystalam to ze po porodzie sie sporo chudnie, zwlaszcza jak karmi sie piersia. Jak odstawilam dziecko od razu ruszylam do dietetyka, ktory rozpisal mi fajna diete na utrzymanie dotychczasowej wagi i po kilku miesiacach, gdy udalo sie trzymac wage dopiero poszlam po diete ktora miala mnie jeszcze troszke odchudzic :) inna sprawa ze takie zycie to zycie na wiecznej diecie, no ale nie kazdy moze sobie pozwolic na luksus zdania sie tylko i wylacznie na swoj organizm...mniej moj bardzo oszukuje, jak nie pilnuje zalecen dietetyka to raz dwa zaczynam tyc. Na szczescie wahan wiekszych niz 3 kg nie mialam