Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy skreslic taka osobe?

Polecane posty

Gość gość

Jego slowa : 1Tylko ty nie masz samochodu wszyscy maja oprocz ciebie 2 Nie bede miec dzieci z kims kto nie mowi bardzo dobrze po niemiecku 3 Powinnas isc wyzej a, nie pracowac w pracy ktora moze kazdy wykonywac po podstawowce. Z zawodu jestem Fizjotereapeutka,Kosmetyczka w obu zawodach pracowalam teraz jestem Stewardessa zarabiam duzo lepiej niz w zawodzie

Gość gość
Może chce cię zmobilizować, to akurat nie są wysokie wymagania dla inteligentnej osoby. Lecz jesli jest zbyt roszczeniowy i na tym sie nie skonczy tylko bedzie ci wybieral ubrania, ukladal harmonogram dnia to niekoniecznie ma sens.

Gość gość
Stewardessa bez jezyka niemieckiego? ciekawe...

Gość gość
poziom B2 niestety nie C2

Gość gość
Nie jest taki zły, zawsze można podszlifować. Chodzi generalnie o to kim on jest? Bo jeśli na cos ciężko pracował i zdobył to wiedzą to może mieć takie wymagania odnosnie partnerki i nie ma w tym nic dziwnego, trzeba się trochę dostosować do drugiej osoby, prawda?

Gość gość
Jak chcesz wiedziec czy warto wiązac sie z taka osoba, co on myśli, co czuje, napisz do mojej wróżki Sofii, jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Skreślić to buc

Gość gość
Manipulant i narcyz. Subtelnie podkopuje twoje poczucie wartosci twierdząc ze to dla twojego dobra. Typowa zagrywka.