Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy telefon świadczy o człowieku?

Polecane posty

Gość gość

witam pytanie do kobiet, mam starą zniszczoną nokię ma z 12 lat , popękana obudowa fatalny stan cała porysowana , zwykła prosta nędzna stara nokia fatalny wygląd , pytanie - czy np. spotykając sie na randce z kobieta , wyjmujac taki telefon popękany, stary , zniszczony porysowany , moze to zle swiadczyc tez o mnie?moze dziewczyna pomyslec ze jestem np. ubogi, biedny ze niestac mnie na inny telefon na nowy dotykowy itp. ze sam jestem niechluj brudas jest mam taki porysowany zniszczony stary telefon? ze jestem lumpem biedakiem ? moze ktos tak pomyslec ? lubie ta nokie , nie znam sie na telefonach , ale czy lepiej jednak kupic nowy telefon porzadny dotykowy ? czy taka stara zniszczona nokia , jak kobieta zobaczy na randce to zle swiadczy omnie ?prosze o komentarze

Gość gość
a co ty sam o sobie myslisz ? jestes taki jak jak opisales ? lubisz swoja stara nokie ?

Gość gość
Telefon nie, abonament tak :-)

Gość gość
owszem, może - pozytywnie że nie jesteś lanserem, że nie potrzebujesz idiotycznych urządzeń z wodotryskami, a telefonu używasz do tego do czego telefon służy (i pisze to osoba sama posiadająca nowy telefon dotykowy). Mi akurat się podoba jak facet nie jest konformistą, ma własne zdanie i nie robi czegoś tylko dlatego, że "wypada", albo jest taka moda

Gość gość
ja mialam samsunga ace 3 i dwa razy stlukla mi sie w nim szybka wiec olalam i przerzucilam karte na stara nokie, nawet nie wiem jaki to model ale stara jak swiat. chodze juz na niej kilka miesiecy i w d***e mam co kto sobie o mnie pomysli :D telefon sluzy do dzwonienia a nie szpanowania. dodam ze oboje z mezem zarabiamy naprawde dobrze a mimo to nie widac po nas ze jestesmy przy kasie bo do snobow nam daleko. wole odkladac pieniadze lub sie podzielic z kims komu ich brakuje a komu naprawde sie przydadza. oboje pochodzimy ja ze sredniej klasy robotniczej a on z biednej rodziny gdzie matka tyrala a ojciec tylko chlal i lezal. wkurzaja mnie ludzie ktorzy wyszli z biedy a juz udaja niewiadomo jakie panstwo ze wszystkim markowym i wychuchanym bo to swiadczy o tym jakim jest czlowiekiem i ze byle mamona go zmanierowala na gorsze

Gość gość
Mój facet ma starego catepilera co to o nim świadczy? ze telefon to jego sprawa mimo że lepiej pasowały nowy ajfon do nowego mercedesa :)co z tego ze ktoś ma drogi telefon z niebotycxnymi funkcjami których nie używa? w domu gnoj a rodzicom nawet 50 zł na swoje utrzymanie nie dorzuci