Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Jak mozna brać łagodny sos do kebaba??

Polecane posty

Gość gość
ile ważysz ? ktoś kto je kebaby wydaje mi się grubasem

Gość gość
a jak w ogóle można jeść kebaba ? ;-/

Gość gość
Mizantropia ja kebaba nie jest od dawna ja brałem najostrzejszy sos do kebaba taki aż paliło w gębie Taki najlepszy aha mam pytanie czy słuchanie disco polo to obciach założysz temat o disco polo?

Gość gość
Łagodny u nas równa się czosnkowy. Tak, wstyd jest słuchać disco polo

Gość gość
o to zależy. Ostatnio jadłem świetnego kebsa w lokalu na poziomie, sos łagodny, ale ekstra w smaku, do tego herbatkę dają gratis. Zazwyczaj jednak ostry biorę. Aż mi smaka zrobiliście tematem, a tu gdzie pracuje nic nie ma dobrego :(

Jak mozna jesc kebaba???? Nie ma nic lepszego niz kebab z miesem, gdzie kurczaki chodza po wlasnym gvwnie i zra genetycznie modyfikowany pokarm, ale w polsce to przeciez jesc kebab to bogactwo i luksus, tutaj w anglii kebabownia jest obok kebabowni i kebab co jak co jest dla ludzi bezdomnych, jak dobrze ze nie zyje w polsce.

Gość gość
Jak można jesć kebaba? To tłuste, kaloryczne świństwo. Od samego zapachu mi niedobrze

Gość gość
Najbardziej mrozi mnie widok całych rodzin z dziećmi, które przychodzą na ''niedzielny obiadek'' do ''Alifa'' ;-) Mam znajomą o specyficznych poglądach,która mawia :'' wp*****lasz kebaba,zatrudniasz Araba'' ;-D

Gość gość
*lub osiedlasz ;-)

Gość gość
Bo lokal trzeba dobierać z głową. Też nie jem z tych budek z żarciem przy dworcach gdzie nawet nie ma gdzie usiąść. Proponuje wybrać się do trochę lepszego miejsca.

Dla mnie jedzac mieso zabijasz zwierze. Jedzac barailnine zabijaszbarana. Kazda potrawa z miesa wiaze sie tym ze zwierze ginie. Kasiaszatanistka by se nigdy krowy nie zabila czy swini bo sama wyglada jak krowa czy swinia wiec ktos inny robi to za nia by wpychac syf pasozytom takim jak ona.

Gość gość
to żryj to g****o na okrągło przez cały miesiąc, przekonasz się jak wpłynie to na twoje zdrowie. Mniam mniam..pyszne broilerki. Nie lepiej zrobić w domu kebaba,swojej roboty? Kupić pieczywo,zrobic sos ,sałatkę i kawałek piersi z indyka? Indyki są zdrowsze,są dużo bardziej wrażliwe od kurczaków na to co jedzą i hodowcy nie mogą ich paść syfem...ludzie,nie jedzcie tych kurczaków ;-/

A co jak wam jeszcze powiem, że pare razy mi sie już zdażyło, ze popijałam kebab piwem, apokalipsa co? :classic_cool: Nie mam obsesji na punkcie zdrowego odżywiania, wystarczy mi że jestem szczupła, nie pale papierosów(co pewnie wiele z was, zdrowo odżywiających się robi, co jest według mnie hipokryzją w rekordowym natężeniu ;) ), nie pije kawy i w ogóle stronie od używek poza piwem, staram się dużo ruszać.

Gość gość
nie chodzi o zdrowe odżywnaie się tylko o to, że kebaby to tłuste, niesmaczne, obrzydliwe jedzenie

" Nie lepiej zrobić w domu kebaba,swojej roboty?" nie, bo kebab(albo kanapki z subway, za innymi fast foodami nie przepadam) traktuje tylko w kategorii jedzenia na mieście w przerwie między zajęciami na studiach.

Gość gość
Jedzenie kebaba to straszny obciach :P

Taa dostawcy miesa do kebabow traktuja zwierzeta jak zywy towar ktore rosna w fabrykach jedzac genetycznie modyfikowany pokarm, gdzie jedno zwierze stoi przy drugim i nie wie co to slonce, a potem gina na tasmie jak zydzi w obozach koncetracyjnych najpierw gazowani a potem spalani, super mieso.

Gość gość
co kto lubi... ja w przerwie między zajęciami jakoś mogę się bez tego obyć. Podobnie jak bez alkoholu,fajek i kawy.

Gość gość
Coś jak czarne klapki kubota i białe skarpety :D

Gość gość
Dobrze robisz. Nie lubię takiej swoistej hipokryzji. Sam jem i w Macu czasami( raz na dwa tygodnie gdzieś tak), a to kebaba, a to niezdrowe przekąski, słodycze. Jak mam ochotę to jem i tyle:) Sporo kawy i herbaty z cukrem, a jakże. No i co? I nic:) Nie tyje, trzymam wagę od lat na takim samym poziomie. Może dlatego, że nie palę, nie piję praktycznie alkoholu i dwa razy w tygodniu biegam po 10km. Ruch!. Ruch jest najważniejszy, tyle ile akurat potrzebujecie.

Gość gość
a małe kurczaczki są żywcem miażdżone pod ciśnieniem na miazge...wp*****lacie i wolicie nie wiedzieć,mieć czyste sumienie.

Gość gość
Normalnie ja np Lubie łagodny sos :/

Gość gość
Jedzenie syfu to ogólnie obciach i brak dbałości o siebie :D Plebs tego nie wie i żre takie syfy pisząc, że sos musi być ostry :D

Taa, konie ktore zabiajaj tasmowo ogluszaczami, czesto robia to pracownicy rzezni ktorzy sa niewykwalifikowani, i zamiast zabic konia jednym strzalem z ogluszacza, niestety nie trafiaja w odpowiednie miejsce i kon dostajac z takiego ogluszacza wie ze zaraz zdechnie, ale niestety nie zdechnal, bo pracownik sie woli nad nim najpierw sie najpierw poznecac, dopiero za 3-4 strzalem konik umiera :). A zwierzeta obdzierane zywcem ze skory i potem gotowane w garach tez zywcem, to juz normalne zjawisko na tej planecie. Gdzie indziej robia to z psami i kotami, w europie mi sie smiac chce z ludzi, ktorzy kochaja swoje psy, a przyczaniaja sie do cierpienia miliardow innych zwierzat, bo rocznie ginie 28 miliardow zwierzat :).

Gość gość
bebech rośnie a po ostrym sosie doooopsko chce wypalić chyba że ktoś lubi takie atrakcje :D