Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to możliwe że facet robi się męski z dnia na dzien?

Polecane posty

Gość gość

I widac to w każdym aspekcie.Po ubiorze,gestach, sposobie bycia.

Gość gość
Facet nie robi się męski z dnia na dzień, garnitur to nie męskość, to opakowanie osobowości. Męskość jest albo jej nie ma, jeśli jest z dnia na dzień to udaje.

Gość gość
Męskość jest albo jej nie ma x Brednie, do męskości trzeba dojrzeć, to nie jest cecha wrodzona!

Gość gość
Może zdarzyło się coś, co sprawiło, że dany chłopak poczuł się mężczyzną, jakieś pasowanie, rytuał przejścia - typu wygrana w niespodziewanej bójce, duży sukces w pracy, samochód czy mieszkanie kupione za samodzielnie zarobione pieniądze, otwarcie własnej firmy, no nie wiem, coś takiego, co sprawia, że jaja rosną, sylwetka się prostuje, oczy nie uciekają w bok :)

Gość ~żywe_zło
Wystarczy, że samotny facet wejdzie w związek, to od razu staje się bardziej męski dla większości kobiet, sam tego doświadczyłem. Laski, dla których byłem wcześniej niewidoczny same niemal do łóżka się pchają.

Gość gość
To prawda, wcześniej byłem dla znajomych kobiet śmieciem a teraz jak jestem w szczęśliwym związku to latają za mną że tylko majtki fruwają

Gość gość
A co to w ogóle znaczy być męskim? Bo każdy zapewne ma swoją definicję tego określenia.

Gość gość
Albo autorka się zakochała i z dnia na dzień coraz bardziej idealizuje jakiegoś gościa, albo ów gość poznał jakąś kobietę dla której stara się być kimś lepszym, bo nic tak nie napędza faceta do działania jak kobieta.