Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci z małymi ptaszkami

Polecane posty

Gość gość

to porażka. Nic nigdy nie zastapi normalnego długiego i grubego penisa! Mały robaczek to jest tragedia dla kobiety. Co gorsza faceci z takim kalectwem niejednokrotnie uważają się za mistrzów życia i seksu :D Padam wtedy ze śmiechu :P

Gość gość
to prawda. Kobiety mogą sobie tłumaczyć, że mężczyźni maja różne gudta co do piersi-jedni lubią duże, inni małe. Ale mały członek jest mały i już. Kiedyś miałam takiego chłopaka. Nie dość, że tragicznie mały, to jeszcze do tego miękki, no taki żelek. A entuzjazm miał tak dziki, że żałosne to było strasznie. Głupio mi było zerwać, poczekałam do momentu, aż zyskałam inny powód.

Gość gość
zgadza sie male korniszonki nadaja sie tylko do sikania , a smieszni sa ci faceci co maja mikro fiutki i pisza ze ich partnerka ma po 3 orgazmy haaa i ze niby technika sie liczy biedaki

Gość gość
byłam kiedys takim no max 12 cm!!do tego miał problem z erekcją - to był koszmar. Kłóciłam się nim ciągle, biedak pewnie do dziś nie rozumie powodu moje frustracji :/ udawałam orgazmy i czekałam na powód, żeby go zostawić, bo przecież nie mogłam mu powiedzieć, że z powodu jego kalekiego fiuta go zostawiam :/ Fiut ma mieć minimum 15 cm!!

Gość gość
już założył z kalekim penisem facecik haha wypowiedzi typowe nie obeznany ludzi w seksie.

Gość gość
matko, kolejna debilka z malymi piersiami i rozdupczona picza przypominającą bardziej picze słonicy niż kobiety :D:D:D..

Gość gość
gość dziś Ja miałam 4 różne orgazmy z małym penisem to co doświadczyłam to nigdy nie miaam z średnim czy dużym penis było BOSKO i polecam seks z facetem który ma mały penis nawet trysłam xd Z dużym czy średnim miałam bóle jak na porodówce, dyskomfort, zero orgazmów typowa masakra

Gość gość
gość dziś Widać, że napisał facet wiadomo że małe penisy są fajne w seksie i dają prawdziwe orgazmy poczytaj sobie o orgazmach z punktów u,a,c,g.

Gość gość
w dodatku wiekszość postów napisała sama po kilku minutach, chciała wczesniej ale kafe blokuje :classic_cool: no więc, żalisz się bo nie chce cie pasztecie nawet facet z małym k*****m z duzym sie tobą pewnie brzydzi :classic_cool:

Gość Agaaaa377
Małe penisy mnie zaspokajają seksualnie więc nie mam zastrzeżeń mogę polecić

Gość gość
ja nie polecam dużych penisów mój facet tak wkładał penisa, że aż mi rozerwało pipke i wylądowałam w szpitalu

Gość Magdakotek98
Ja mam ciasno w szparce wiec mi małe wystarczają

Gość gość
penis się kończy przy 14cm powyżej to kalectwo

Gość gość
Jakiś przegryw podszywa sie pod kobiety i pisze ze male penisy sa fajne. hahaahahahha NIE SA przegrywie z 10cm hahahhahha

Gość gość
Jak jest prawdziwa milosc to i 5cm wystarczy..

Gość gość
Mały fiutek to odpowiednik małego biustu. Oba przypadki beznadziejne.

Gość gość
gość dziś przecież miałam orgazmy z małym penis o co ci chodzi nie wierzysz mi my niektóre kobiety lubimy małe penisy bo przy takich zawsze dochodzimy.

Gość gość
mój facet ma 11cm i daje rade szczerze nawet jest lepszym ogierem niż faceci z dużymi fiutkami.

Gość gość
kto ma malego?

Gość gość
twój stary. AHHHH-JOOOOOOOO

Gość gość
11 cm?? Litośći, tyle to chłopcy 10 letni mają, weźcie nie wciskajciue, że takie mikrusy to jest w porządku! To jest kalectowo i niczym nie astąpi uczucia wypełnienia min.15 cm penisem!! A wy wmawiajcie sobie i swoim babkom co chcecie :D

Gość gość
moj stary? czyli zdj golej pyty kobry na tle siwych loniaczy nie nalezaly do niego i to byla taka przykrywka do tego by mnie zwabic? jak mozna tak oszukiwac co do przyrodzenia, ja sie pytam!

Gość gość
Mikropenis - wada rozwojowa zewnętrznych narządów płciowych polegająca na wykształceniu u osoby z kariotypem 46XY prawidłowego prącia, o prawidłowej funkcji, lecz o długości w stanie wzwodu mniejszej o co najmniej 2,5 odchylenia standardowego od średniej długości prącia. Przyczyną jest niedobór androgenów w drugiej fazie rozwoju narządów płciowych. Leczenie polega na hormonoterapii.

Gość gośćTedi
A ja mam na trzy palce(4 cm.)

Gość gość
Lepszy mniejszy, niż za duży. Z dużym to żadna przyjemność tylko rozpychanie i wręcz ból. Dziwi mnie jak kobieta twierdzi że lubi dużego, tylko jedno mi wtedy przychodzi na myśl. Albo jest tak szeroka, ma slabe mięśnie kegla, albo to piszą faceci którzy mają wielkie pały i kobiety unikają zbliżen z nimi.

Gość gość
Mam takiego małego ale wolę zaspokajać się analnie niż być wyśmianym przez kobietę.

Gość gość
13:18 gej Kobiety lubią duże f. uty :)

Gość Takajednapani

A ja mam 35 lat mialam roznych partnerow. Moj pierwszy ogromny penis przy kazdej pozycji bol. Na pewno mial wiecej niz 15 cm mial mala glowke. Za to minetki super i przystojniak umial sie mna zajac i mial mega branie. Pozniej mialam takiego srednia dlugosc i chudy. Juz bylo lepiej bez bolu choc estetycznie wole srrdnia gubosc i dlugosc. Pozniej mialam nastepnego z wielkim. Nie byl wysoki wiec sie nie spodziewalam wrecz niski ale ladny z tearzy i wycwicznony niestety tez bol w kazdej pozycji a raz poszla krew jak od tylu. Koszmar jaki bol.

pozniej juz mialam normalne srednie penisy jeden gruby jak dla mnie za bardzo wole te srednie najlepsze sa te stojace do gory jak banan takie zawiniete. Moj ulubiony ksztal a rozmiar jak mowie przecietny.

wrzucic fote przykladowych?