Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak chcę moich nagich fotek

Polecane posty

Gość gość

Mój chłopak jest fotografem i chcę mi zrobić sesję rozbieraną, ale ja mam co do tego duże wątpliwości. Zawszę jest ryzyko, że fotki trafią w ręce kogoś niepożądanego i tego się obawiam. Czy wy dziewczyny pozwalacie na fotografowanie was nago?

Gość Lalunia09
Zalezy komu....napewno nie fotografowi bo wiadomo ze cos odwali czy sprzeda mediom:/ niech najpierw on ci wysle swoja....potem ewentualnie ty jemu.Ile on pokaze tyle ty pokazesz....kopiuj jego fotki i trzymaj sie w razie potrzeby.:) powodzenia

Gość gość
Jeśli masz wątpliwości i brak ci zaufania, to tego nie rób.

Gość gość
Ja tam mam mnóstwo nagich zdjęć swoich eks i nikt poza mną nigdy ich nie zobaczy, bo takich rzeczy po prostu się nie robi z czystej przyzwoitości.

Gość gość
Nie kazdy jest przyzwoity

Gość gość
ja daję sobie robić i wcale się nie przejmuję co z nimi będzie. Po prostu dopuszczam taką możliwość że ktoś je zobaczy i staram się żeby ujęcia nie były wulgarne tylko gustowne co ja rozumiem jako naturalne. Tzn zawsze jakoś tak zaaranżowane że nagość jest naturalna. Zaczęło się od tego jak przyłapał mnie aparatem jak na szybko odprasowywałam sukienkę tuż przed imprezą u nas w domu - nie miałam stanika (sukienka bez pleców) no a majteczki były baaardzo skąpe. Tak fajnie wyszły fotki że postanowiliśmy od czasu do czasu aranżować takie sytuacje. Wręcz wymyślamy okoliczności w których nagość będzie wyglądać naturalnie - oczywiście sytuacje wokoło łazienkowe i łóżkowe, ale ile jeszcze innych ciekawych i sympatycznych sytuacji !

Gość gość
Pochwal sie!