Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiki10

Moje życie jest beznadziejne

Polecane posty

Gość wiki10

Witam was kochani,jestem załamana,jestem z mężem cwaniakiem juz 4 lata dwa lata po ślubie,mamy 1,5 roczna śliczna mądra coreczke,syna 14 lat mam z pierwszego zwiazku ojciec byl despota alkoholikiem d****arzem musialam uciekac,bylam w anglii z synem u siostry 7 lat pracowalam,ale musialam zjechac do Polski gdyz byly u konsula sie nie wstawil i musialam w pl sie sadzic o paszport dla syna trwalo to 8 miesiecy ,w pl poznalam meza przez kolezanke jej brata rozwodnika i on ma corke 15-letnia,moj mąż to alkoholik nie musi codziennie wypic ale co miesiac i ma cóg 3,4 dni,wtedy zabiera pieniadze wszystko,zostawia mnie bez niczego jeszcze musze ugotowac,najgorsze jest to ze mam alimenty z anglii i tutaj rodzinne plus 500 plus,a moj maz na to ze to nie moje pieniadze,i on tez z nich korzysta,a on sam ma firme ze wspolnikiem 15 lat,brukarska ,pewnie dobrze zarabia ale nie powie.bo pieniadze gdzies ukrywa .nie przyznaje sie gdzie a odemnie bierze z 500 plus a alimenty tez chce moja karte i ida nie na syna tylko na nasza corke pampersy mleko.chusteczki a jak cos zostanie to chce sie dzielic,po pol ze mna ,zabralam jemu moja karte,bo on mnie podlicza i jestem jemu dluzna 150 zl.musze jemu oddac,oddam jemu ale karty nie zobaczy z anglii,on na kostce pracuje wiec oplaty to za mieszkanie 800zl.i wyzywienie na 4 osoby 1000zl.bez raritasow,ciagle mi wypomina ze kupuje siatki taszczy ,masakra chcial nas i chcial dziecka do tego bral 500zl.z 500+ i alimentami sie rzadzil moimi,mam dosc to skapy czlowiek.ciagle sie syna czrpia.moj syn dobrze sie uczy a jego corka ma problemy z nauka nie raz sie napila ,i byly akcje,nie mam juz uczuc do meza przez te lata przy synu wyzywal mnie pobiewieral i pobil po pijanemu,

Gość gość
Masz to na co zasłużyłaś. Patologia Polska.

Gość gość
Tylko polskie $winie podłe potrafią do******lać osobie w trudnej sytuacji rzucając teksty w rodzaju masz na co zasłuzyłas albo takiego wybralas

Gość gość
Pecha masz kobieto pokój walizki dzieci i uciekaj lepiej żyć samemu niż z takim garkotlukiem

Gość gość
A pózniej sie z nas smieją na całym swiecie ze Polacy sami nawzajem sie wykanczają bez wojny bo tylko wdeptywac innych w glebe potrafimy zamiast nawzajem sobie pomagac i wspierac

Gość i bedzie ok
To go zostaw. Tacy muszą zaznać samotności zeby zrozumiec co tracą

Dziekuje kochani za wsparcie nie jestem patologia nie upijam sie;dbam o dzieci.staram sie juz w przyszlym roku ide do pracy a jestem z wykształcenia rejestratorka medyczna,zawsze staram sie dla dzieci wole o siebie nie dbac wole dzieciom kupic,dac,ja poprostu chce życ,znowu trafilam w to samo,byc moze moj ojciec byl taki cale zycie dla mojej mamy,sa 3 lata po rozwodzie,mama odetchnela jest szczesliwa,za granica z siostrami ,a moj ojciec nie mam z nim kontaktu.on zawsze mial kochanki i pil kawal gnoja

Gość i bedzie ok
Wiki to pomna doświadczeń z domu znów wpadłas w takie bagno???? Jestes zakrecona:)

To nie tak,on dobrze sie maskował na poczaatku bylo super a jak obiecywal ze bede szczesliwa a za rok?za dwa?przeszczesliwa,i co?musze teraz cierpiec,ale wierze w to ze karma sie wraca,dla tych co krzywdza,

Mam nadzieje ze kiedys bede w koncu szczesliwa,tego rowniez wam zycze

Gość i będzie ok
Będziesz szczęsliwa:)

I macie racje moj syn ostatnio do mnie,mamo ale wyszlas za frajera wspolczuje tobie,moj syn przezywa,ale jeszcze troche nadejdzie ten dzien,kiedy powiem sobie calkiem dosc,maz nie wyobraza sobie zycia bezemnie,ale ja przez to wszystko odsunelam sie od niego ,wygaslo u mnie od dawna uczucie,corcia tylko do przedszkola pojdzie,a ja w swoje sprawy,teraz jestem uwiazana bardzo ale jeszcze troche wytrzymam