Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolega z pracy

Polecane posty

Gość gość

Zakochałam się. Jest wolny, ja również. Jest 10 lat starszy ode mnie. Takiego partnera szukałam. Problem w tym, że kiedy go widzę blokuję się tak bardzo, że milknę. Jakbym zapomniała alfabetu. Zanim uświadomiłam sobie, że czuję coś więcej niż sympatię dobrze się dogadywaliśmy. Teraz nie umiem, nie patrzę w oczy i milczę. Nie chciałam tych uczuć, ale teraz za bardzo mi zależy. Rozbiło mnie to emocjonalnie. On też jest typem człowieka, który otwarcie o uczuciach nie powie. Utknęłam w martwym punkcie. Przecież nie poproszę koleżanki z pracy "a weź powiedz mu, że mi się podoba... zobaczymy co zrobi..." nie jesteśmy w podstawówce. Jak ruszyć z miejsca?

Gość gość
Poproś go o pomoc. Później podziekuj i zaproponuj kawę. Ot mecyje:)

Gość gość
wlasnie z miejsca to ciezko ruszyc bo hamuje cie wlasnie to co mogloby ruszyc to z miejsca :D ja jestem facetem jc i wiesz tak troche wole jak kobieta wysyla jakies sygnaly, ze sie jej podobam. nawiazuje kontakt wzrokowy, wpadnie pogadac, smieje sie z tego co mowie. ty juz najlepiej wiesz jakie sygnaly powinnas mu dac zeby sie oniesmielil. a moze on mysli tak samo? "eee tam ona jest jakas dziwna w moim towarzystwie pewnie mnie nie lubi ze sie tak zachowuje i nie zwraca na mnie uwagi." pomysl...

Gość gość
dzięki :) nie wiem czy starczy mi w tej chwili samozaparcia, żeby zaprosić na kawę, ale spróbuje dać mu do zrozumienia, że nie jest mi obojętny...

Gość gość
Ja też mam wielką ochotę wydymać kilka koleżanek z pracy ale jakoś tak brakuje mi śmiałości :p

Gość gość
dymac mozesz chyba pania Dorotke i szatniarke :D i Kinge rudą buahahah :D

Gość gość
Ale jakoś tak ciężko mi do nich ruszyć :p

Gość gość
juzes ja bral na fotelu przy drukarce. jak to zobaczyłam bylam w szoku. lubisz milfiary szmatko, nie mow ze nie :D

Gość gość
Uśmiechnij się do niego, pogadaj miło. Od tego się nie umiera.

Gość gość
co on ma takiego ze ci sie podoba opisz

Gość gość
Jest bardzo meski, ma juz pare siwych wlosow, niebieskie oczy, fajnie sie ubiera, ma piekny glos. Och marzenie!!!! Jest bardzo madry, doswiadczony, dobrze zarabia i mysle , ze ma duzo w spodniach bo bardzo odstaje......!:-)))) Na sama mysl mam juz gesia skorka

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co robic, co on mysli i czuje i czy będziecie parą, jak zachowac się w stosunku do niego, napisz do mojej wrózki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
jedna osoba pisze te beznadziejne tematy!

wolny, przystojny, fajny i dobrze zarabiający - na pewno wolny? czy po prostu nie ma dziewczyny? ;) bo może mieć też chłopaka :P

Gość gość
eh, facet jak malowany! i do tego z przyzwoitym przyrodzeniem!

Gość gość
No to działaj dziewczyno, zaproś go na kawę, bo szkoda życia.