Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z szkoła ktoś pomoże ?

Polecane posty

Gość gość

Hej. Mam problem z szkoła do której chodzę. Jest to 1 klasa lo profil biolchem. Chodzę do niej kilka miesięcy i mam jej serdecznie dosyć. Nauczyciele sa okropni oczywiście nie wszyscy. Pani od polskiego po prostu mnie nienawidzi. A inni nauczyciele na swoich lekcjach robią godziny wychowawcze. Przez okres który tam chodzę dosłownie niczego się nie nauczyłam. Jedyne czego się nauczyłam to tego ze matura jest trudna i pewnie jej nie zdam. Postanowiłam się przepisać do innego liceum bądź technikum. Rozważam co wybrać. Rzecz w tym ze ani sytuacja finansowa na inne książki oraz dojazd mi na to nie pozwala. Od następnego roku po wakacjach przeprowadzam się do innej miejscowości i z dojazdem z stamtąd nie będzie żadnego problemu. Czy by była możliwość aby skończyć w meczarniach ale skończyć ten rok na biolchemie i później przepisać się do liceum bądź technikum. Chce dodać ze szkoły które chce wybrać nie są jakimiś renomowanymi. Proszę o wszystkie odpowiedzi , jest to na prawdę dla mnie ważne ! :) Z góry dzięki !

Gość gość
Zadzwoń do technikum liceum o zapytaj