Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ona robiła to celowo?

Polecane posty

Gość gość

Długo nie widziałam swojej dawnej koleżanki. Spotkałyśmy się na imprezie urodziwej znajomego. Przywitałyśmy się, ale nie rozmawiałyśmy. Ona stanęła niedaleko mnie i zaczęła głośno rozmawiać, a właściwie chwalić się. Rozmówcy zadawała takie pytania, żeby samej udzielić odpowiedzi i przy okazji pochwalić się przy mnie, co jej się udało. Chcąc nie chcąc, większość rozmowy słyszałam, bo mówiła bardzo głośno. Nie chciałam dać jej satysfakcji i wyszłam stamtąd, a później jej unikałam. Uważacie, że robiła tak, żebym ja wszystko słyszała?

Gość gość
Jak wy byście to zinterpretowali?

Gość gość
Przeceniasz swoją osobę. Dawno jej nie widziałaś , potem uciekłaś a teraz zadajesz idiotyczne pytananie. Zazdrościsz jej tyle. Może ma taki styl rozmowy a ty koniecznie doszukałaś się drugiego dna. Trzeba było jej się zapytać jak takaś mądra zamiast tutaj piertolić głupawe idiotyzmy i obrabiać komuś dooope.

Gość gość
Po co ta agresja? Nie zazdroszczę jej, bo pochodzę z dużo zamożniejszej rodziny niż ona. Dlatego wydawało mi się, że próbuje przy mnie 'zaszpanować'. Znam jej styl rozmowy, zawsze mówi półszeptem, a ta sytuacja wyglądała jakby chciała zwrócić na siebie moją uwagę. To nie jest obrabianie d**y, bo nie wymieniam szczegółów, nie podałam jej imienia i nazwiska, poza tym nikt z forum jej nie zna. Ogarnij.

Gość gość
mnostwo ludzi tak robi. takze bardzo mozliwe ze ona tez

Gość gość
Też to zauważyłam. Tylko po co to robią? Ja nigdy nie miałam w sobie potrzeby, żeby tak się wszystkim chwalić, a pisząc nieskromnie- mogłabym. Mam niechęć do ludzi, którzy z wszystkim się afiszują. Strasznie mnie to irytuje.