Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ahmed szukać dobra, ładna Polka blondyna na związek

Polecane posty

Gość gość

ja być niezależny finansowa, szukać blondynka na zwiazek

Gość gość
Szukaj sobie partnerki w Arabii Saudyjskiej. Tutaj nikt cię nie chce. Poszedł won!

Gość Euzelioszka
Prowokacja mająca na celu zalozenia tematu o hejtowaniu arabow i ogolnemu wyrazaniu nienawisci

Gość gość
nie prowokacja, ja szukać szcześcia w Polska, ja być niezależny finansowo i nie być radykalny islamista, nie bac się mnie Polacy mnie stać nawet by posiadac 4 żony :classic_cool: ja nie osmieszać arabów i muzułmanów ja być pokojowym nowoczesnym czlowiekiem, słabo znać Polski skończyć studia w USA .. Polki piękne kobiety

Gość Ahmed z Sudanu
Ja przyjechać do Polska inwestować i dać praca wielu potrzebującym :) pochodzić z Arabia Saudyjska i pozdrawiać Polska

Gość gość
To źle trafiłeś w polsce już zanikła hodowla kóz

Gość gość
gdzie te gaduły od arabów i murzynów?

Gość gość
cwaniary w gadce a jak przyjdzie napalony arab to suk nie ma :D.. ty od kóz widać od tamtego czasu pewnie nie roochasz :D:D skoro przesiadujesz na forum a moze szukasz chłopa cwelu :D

Gość gość
Polscy rasiści, przez was będzie w Polsce dzichad bo cwani to w gadce jestecie c***y, jedyne co potraficie pedały to siedziec na kobiecych forach i walic pod foty i seks posty :D:D:D:D a jak przyjdzie co do czego to chowacie sie za kieckami cwele

Gość gość
Trochę to mizerne prowo postaraj się bardziej c***o

Gość gość
prowo hipokryto to masz zamiast twarzy, prowokacja do dostawania kopow na pysk

Gość gość
Zaspokoiłeś kozę?

Gość gość
nudny jestes chlopczyku i powtarzalny nic od siebie wymyslec nie umiesz, jedziesz na ogolnie obsmianym i wyeksploatowanym temacie probujesz byc zabawny a tu niestety kal zamiast musku i generalnie , przegrzewa ci sie ta jedna biedna komoreczka jedynaczka reasumujac mogles nawet z tego zrobic cos fajnego, a ze umiejetnosci, weny, oczytania , wiadomosci i zwyczajnie wiedzy i inteligencji brak?? to wyszlo jak wyszlo wroc jeszcze na te kilka lat do ksiazek pomoze chwilowo furory nie zrobisz

Gość Daria322
Polki nie dla moslimow ....w*********j frajerze

Gość gość
A dla mnie to może i szympans je pierdolić. Jest jak jest i tego nic nie zmieni. Nie na darmo przyległo powiedzenie o nas polakakach wśród obcokrajowców że jak polak to pijak i złodziej a polka dziwka i szmata. Chyba coś w tym jest. Cudze chwalicie swego nie znacie. Zamiast poszukać sobie porządnego, fajnego faceta wśród swoich to sikacie na widok jakiegoś bambo co z plantacji spierniczył. Prawda jest taka że arab to tylko kozy szanuje i na tym się zna najlepiej. A murzyn?? Trzcina cukrowa, bawełna i pręgierz. To ostatnie to i większości polskim mężatkom przesiadującym tu całymi dniami bezrobotnie by się przydało.