Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewa45675

bolący ząb POMOCY

Polecane posty

A więc we wtorek miałam leczoną (borowanie i plomba) górną 5 po prawej stronie i po wyjsciu z gabinetu wszystko ok a wieczorem zaczął mnie ten ząb boleć ale nie bardzo na nastepny dzień też bolał ale juz gorzej tylko z przerwami na 10 min przestawal a pozniej bolal przez 45-60 min i w ten sam dzien (sroda) zaczela mnie bolec prawa jedynka jak dotykalam ja drugim zebem o koncowke a dzisiaj jest MASAKRA boli mnie jedynka i troche dwojka na dziasle z tylu i nic nie moge zrobic czuje uczucie takiej pelnosci w dziasłach nad tymi dwoma zebami nie moge nimi gryzć ani nic takie nie moge go dotknac bo boli masakrycznie NIGDY mnie tak nie bolał jak teraz i co jakis czas ten leczony i ta jedynka mnie bolą jednoczesnie (jedynka byla juz kiedys leczona i jest do wypelnienia wedlug dentysty) przed wizyta niic takiegto nie bylo ani jak mi kiedys plombowała tez nie CO TO MOZE BYC BO OSZALEJE

Gość gość
czasem tak jest,szczególnie góra,a mała dziura czy plomba dotyka bezpośrednio części dziąsła,bo mnie w tym przypadku bolało aż tydzień,potem przeszło