Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szukam koleżanek Katowice

Polecane posty

Gość gość

Jestem osobą towarzyską, ale niestety ostatnie sytuacje życiowe sprawiły, że samotną...mam kogoś przy mym sercu, ale brakuje mi koleżanek- takich na plotki, na kawę, babskie pogaduchy, itp. Czy może są tu dziewczyny z Katowic i okolic chętne do nawiązania znajmości???

Gość gość
w jakim jestes wieku?

Gość gość
29 lat

Gość gość
ja 25, aktualnie jestem w Holandii, ale rozwazam w najblizszym czasie powrot, jestem z okolic Katowic i tez nie mam w pl znajomych. Jak wroce na swieta to fajnie by miec jakas kolezanke. Nowy start w zyciu.

Gość gość
A czemu chcesz wracać? Ja powiem szczerze, że rozważałam w swoim życiu wyjazd poza granice Polski, ale zawsze byłam w związku...i przez to nie wyjechałam. Ta druga osoba nie chciała.

Gość gość
ja wlasnie jestem w zwiazku, nie mam tu pracy facet uwaza przesadzam i wgl. Niby miedzy nami jest ok, ale ja tu przyszlosci nie widze i bardzo chce wrocic. Zaluje ze wyjechalam bardzo. Wiem ze jak wyjade to znami bedzie koniec bo on nie wroci ze mna, ona prace ok i jest mu dobrze. Waham sie ciagle i nie wiem co mam zrobic juz.

Gość gość
Coś mi szwankuje dzisiaj Kafe a może to telefon :) tez jestem z Katowic, mam 28 lat męża puki co bez dzieci :) opowiedz coś więcej o sobie, w jakiej dzielnicy mieszkasz ja Ligota

Gość gość
Chcesz wracać tylko z tego powodu, że nie masz pracy? Czy źle czujesz się w obcym kraju? Czasem trzeba zastanowić się, co jest dla nas ważniejsze...bo zobacz- tam masz faceta; jak będziesz chciała wrócić- to będzie oznaczało koniec waszego związku; ale tu też będziesz sama- bez znajomych, bez pracy...ja bym się bała takiej samotności. Dlatego sama nie wyjechałam zagranicę. Wszechobecna samotność by mnie bardzo smuciła...

Gość gość
Ja mieszkałam na piotrowicach :) a teraz mieszkam przy Silesii- samo centrum. Mam kogoś, dzieci brak... zawsze miałam koleżanki, ale w większości one już mają swoje rodziny i inne problemy. Im dłużej się nie odzywamy do siebie, tym mniej tematów do rozmów...a też i wiele z nich wyjechało na studia i już nie wróciło. A ja weekendami nadrabiam mgr, a w tygodniu się nudzę. Brakuje mi takich fajnych, normalnych dziewczyn, które mają coś do powiedzenia w różnych tematach życia i z którym można by się kawy napić. Niestety moja "uczelniania" grupa zupełnie nie w moim klimacie...;)

Gość gość
Wiem cos o tym "moje" dziewczyny jak już się chcą spotkać to zawsze w parach a ja czasem bym chciała tak w babskim gronie. Z czego piszesz mgr ? Co lubisz ?