Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wstydze sie tego ze zyje

Polecane posty

Gość gość

No niby mam jakichs znajomych, ale dziwie sie, ze nie rzygaja na moj widok jeszcze. Nie wiem po co ja zyje. Chcialabym zeby mnie ktos przytulil, ale nie wierze, ze ktokolwiek by chcial.

Gość gość
Nie becz mała !

Gość gość
Co?? :O

Gość gośćowka34675
Odnawiam. Całe życie robię wszystko by było idealnie, jestem idealnie grzeczna, idealnie wystudiowanie się zachowuje, zawsze jestem tak uprzejmą żeby nikomu nie wyrządzić krzywdy, rodzice mojego byłego faceta i cała rodzina jego i on sam byli mną zachwyceni że jestem idealna, kulturalna, rozmowna, uprzejma. Rozstaliśmy sie jednak gdyż przez związek nie miałam czasu na pracę ktorej poświęcam sto procent czasu, zostaje po godzinach i codziennie douczam się po pracy. Nigdy nikomu nie odmowie pomocy w pracy, zawsze robię wszystko. To samo w rodzinie, każdemu pomagam. Nigdy nikomu nie odpyskowalam. Jako że uważam się za najgorsze ścierwo poniżamy się przed wszystkimi. Z moim wykształceniem i wiedza mogłabym dyktować warunki pracodawcom, tymczasem jestem tak nieśmiała że przystaje na wszystko, a ludzie bez porównania bardziej ograniczeni potrafią chamsko się wykłócać i otrzymują to czego chcą. Jak nauczyć walczyć się o swoje, szczególnie że mam wykształcenie, wiedzę, praktyke w zawodzie, kulturę osobistą. Jestem lepiej wykształcona niż księżna Kate i mam nienaganne maniery bo moi rodzice byli bardzo wymagający, a mimo to czuję się jak odpad najgorszy, nieudacznik i w ogóle dziwię się że chcą mnie w pracy. Obiektywnie jestem pracowita perfekcjonistką ale patologicznie nieśmiała w kwestii dyktowania warunków jakimkolwiek ludziom :-/

Gość gość
dawno nie zmieniałaś majtek .

Gość gość
Inteligentna i w miare wykszalcona osoba udalaby sie z tym problemen do psychologa, a nie do uzytkownikow Kafe.