Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziś byłem pierwszy raz w saunie, mówi się, że to faceci są bezczelni

Polecane posty

Gość gość

...a okazuje się, że dziewczyny ukradkiem zerkały mi na penisa, głównie w momencie, kiedy siadałem w saunie, bo wtedy wszystko odkryte, później zasłaniałem sobie krocze... również kiedy wchodziłem pod prysznic... kiedy stałem tyłem i nagle się odwróciłem, kobieta się przyglądała na mój tyłek... a później zmieszanie i odwrócenie wzroku... nie wiem, czy to z ciekawości, czy z jakiego innego powodu... nie mam pojęcia... może dlatego, że jestem obrzezany i ogolony na dole, a jedno i drugie chyba raczej nadal w Polsce jest rzadkością, a golę się dla komfortu... nie wiem co o tym myśleć, ale swoją drogą sauna, jakby nie te drobne "incydenty", to całkiem fajna sprawa...

Gość gość
To nie były kobiety, tylko shemale.

Gość gość
Taaak? A ja chodzę do sauny, gdzie są same kobiety , a w innych godzinach są mężczyżni.

skoro nie chciałeś, żeby na ciebie patrzono, należało się okryć ręcznikiem. mają oczy, więc patrzą, co w tym dziwnego? :)

gość 20:40 - mi też się wydawało, że wszędzie jest podział na godziny albo oddzielne sale, ale może u autora jest akurat jakaś taka sauna koedukacyjna. albo to jego fantazje ;)

Gość gość
ŻabAlka dziś wpadnij też dział erotyczny, jest tam dużo roboty :classic_cool:

Gość gość
ŻabAlka wczoraj Wystarczy wpaść na łódzką falę i ocenić samemu, czy to fantazja autora, czy świat realny.

Gość gość
w momencie rozkladania i siadania (mając tylko jeden ręcznik) siłą rzeczy nie można być wszędzie okrytym...

Gość gość
jakiego "rozkładania"? nie można wejść zawiniętym od pasa w ręcznik? coś bredzisz

Gość gość
Przecie wchodzisz owiniety w ręcznik. Chyba nie siadasz gołym tyłkiem na deskach? No chyba, że masz reczniczek taki mały, proporcjonalny do wielkości tego co chcesz zasłaniać.

Gość gość
moze mu glowy pod recznik wkladaly zeby zerknąć

Gość gość
gość dziś Typowa kafeteriana...;) Nie widziała, a wszystko wie jakiej wielkości, jeszcze pewnie lepiej od autora...;) A mnie logika wskazuje, że jeśli zgodnie z regulaminem większości saun (!!) chce się nogi postawić na ręczniku, usiąść na nim, i jeszcze się o niego oprzeć, to trzeba po wejściu do sauny, kiedy jesteśmy nim opatuleni, zdjąć go, a następnie położyć na siedzeniu tak, żeby zwisał na podłogę. W momencie zdejmowania tego ręcznika z siebie siłą rzeczy jest moment, kiedy ręce mamy zajęte ręcznikiem i nie mamy możliwości zasłaniania sobie krocza. To jest ten moment, o który autorowi pewnie chodziło. Autor zapomniał, że to kafe i że tutaj rzadko ktoś używający należycie mózgu przesiaduje. Mam nadzieję, że teraz już nie ma wątpliwości w którym momencie mając jeden ręcznik (o czym autor wspomniał, jako że nie był zorientowany i miał jeden ręcznik) siłą rzeczy musiał odkryć swoje przyrodzenie. A na przyszłość gorąca prośba - nawet tutaj, jak się wypowiadacie, spróbujcie wykazywać się odrobiną rezolutności... Bo aż smutno jest czytać. Autorze, na drugi raz wiesz, że masz wziąć dwa ręczniki (choć zdecydowanie nie polecam, bo nakrywanie ciała w trakcie saunowania nie jest zgodne ze sztuką i w znacznym stopni znosi walory takiego zabiegu. Co prawda mnie się jeszcze nie zdarzyło, żebym zauważył, aby ktoś ukradkiem zerkał na moje przyrodzenie, ale być może jestem mało spostrzegawczy... A może to kwestia właśnie obrzezania autora, którego w Polsce jednak praktycznie brak, a kobiety zauważają tą "inność". Wątpię, żeby robiły to z pobudek lubieżnych... aczkolwiek wiem, że nie jest to normalna sytuacja, kiedy obcy osobnik płci przeciwnej ogląda Twoje genitalia... dlatego po części rozumiem autora.

Gość gość
listek figowy se kup na fajfusa i po kłopocie, a w ogóle to problem masz jeszcze jakiś

Gość gość
Ale masz problem. Moze nie idz juz do sauny

Gość gość
To faceci sa obrzydliwi w saunie,wystawiaja swoje fiuty na pokaz i stoja dumnie zeby ich ogladac, drapia sie po jajkach

Gość gość
Jak widać po przykładzie autora, kobiety też lubią zerkać na sprzęty facetów, a tak to świętoszki z siebie robią...

Gość gość
A która sauna to była ;-) może też przyjdę zobaczyć te "cuda"?

Gość gość
"się przyglądała na mój tyłek"- czy to po "polskiemu"? Przyglądała się (czemu) mojemu tyłkowi albo patrzyła na (co) mój tyłek.

Gość gość
Świat saun na Fali w Łodzi, myślę, że będę częściej odwiedzał to miejsce...

Gość gość
Jejku, przecież to normalne, że jak się kobiecie podoba jakiś facet, to zerknie sobie na jego penisa z przyjemnością. Co w tym dziwnego. Podobnie, jak nam facetom, jak spodoba się jakaś kobieta, przyjemnie jest spojrzeć na jej krocze. Chyba każda dziewczyna potwierdzi.

Gość gość
eee tam normalne, ja tam nie widziałem na saunie, żeby dziewczyny patrzyły na roznegliżowanych facetów trzeba by, żeby jakaś dziewczyna się wypowiedziała

Gość gość
od lat wiadomo, że baby to większe zboczuchy od facetów, tylko się bardziej maskują

Gość gość
Hahaha....

Gość gość
A nie jest tak?

Gość gość
Zgadzam sie z powyzszym

Gość gość
oj zerkają, zerkają, często to widać...

Gość gość
a moze ja obrzydzal wiszacy,spasiony tylek? sam tluszcz. a autor szuka nie wiadomo czego! i mysli jaki to on jest piekny

Gość gość
gość dziś Sylwetkę mam w porządku - szczupły, wysoki, wyraźne, odtłuszczone mięśnie. Mógłbym się przyczepić co najwyżej do twarzy - nigdy się sobie nie podobałem pod tym względem w 100%, ale miałem dziewczyny, więc chyba tutaj też tragedii nie ma.

Gość gość
ale o co Ci tak szczerze chodzi? Co jest w tym zlego, ze patrzyla na Twoj umiesniony i odtluszczony tylek??? ( nie mozemy niestety tego sprawdzic)