Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziś byłem pierwszy raz w saunie, mówi się, że to faceci są bezczelni

Polecane posty

Gość gość
A Ty autorze nie zerkasz na kobiety? Co jest w tym dziwnego???? To jest chyba normalne? Nie uwazasz?

Gość gość
To nie chodz do saunt a idz do kosciola - tam sa wszyscy ubrani. Nie bedziesz mial glupich problemow i pospiewasz jeszcze.

Gość gość
Zwyczajnie zainteresowałem się tematem, bo mówi się, że faceci są wzrokowcami i to oni chodzą na saunę, żeby sobie popatrzeć. Ja poszedłem zupełnie z innym zamiarem, mówi się, że na saunie niegrzeczne jest patrzenie się na czyjeś krocze. Zwyczajnie nie spodziewałem się, że jakaś obca dziewczyna będzie mi się patrzeć na mojego penisa. Było to bardzo dziwne uczucie - nie mówię, że nieprzyjemne, ale dziwne... Na co dzień nie ma czegoś takiego, a forum jest po to, żeby pytać, więc rozpocząłem temat, nie to żebym miał z tym jakiś problem, jakbym widział w tym ogromny problem po prostu następnym razem bym już tam nie poszedł.

Gość gość
a co za kretyn "chce się nogi postawić na ręczniku, usiąść na nim, i jeszcze się o niego oprzeć" :o musisz niezłą pantomimę w tej saunie odstawiać :D normalny człowiek wchodzi do sauny i siada na ławce, albo owinięty ręcznikiem, albo go zdejmuje i siada na nim. koniec kropka

Gość gość
gość dziś Brak słów... Sprawia Ci przyjemność wyzywania ludzi na forum? Jeśli nie jesteś w stanie wznieść się na wyżyny i odpowiadać kulturalnie, proszę Cię o nie zabieranie głosu w dyskusji.

Gość gość
gość dziś Do sauny idę w celach zdrowotnych. Kiedy chcę się pomodlić, idę do kościoła.

Gość gość
autor to dziwny facet, bez obrazy. jak male dziecko

Gość gość
13:07 Tylko nie zapomnij, ze wszedzie sa rozni ludzie. Jedni sie patrza w saunie, czasami tez kobiety. A w kosciele tez nie wszyscy potrafia spiewac pieknie, tylko tak jak potrafia. NIE SIE CO DZIWIC! MIlego dnia wam wszystkim!

Gość gość
ni ewidze nic dziewnego w pytaniu sam jako facet chcialbym wiedziec jak to wyglada z perspektywy kobiety, bo mowi sie, ze kobiety nie sa wzrokowcami i one ni ewidza niczego pieknego w meskim ciele

Gość gość
kobiety kochaja piekna bizuterie. a jezeli chodzi o cialo to zalezy, od kobiety. Ile kobiet, tyle odpowiedzi.

Gość gość
bo sa:P