Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poważny problem

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich, Piszę gdyż mam pewien problem i w zasadzie pytanie. Mam 21 lat jestem dziewczyną. Jestem niska - mam 160 cm wzrostu. W związku byłam co prawda, nawet kilka(3) mam za sobą. Nie były to jednak dobre związki. Jestem także dziewicą, co wstyd mi przyznać publicznie dlatego piszę tutaj. Znajomi bądź przyjaciele lub rodzina mówią mi że jestem bardzo ładna i szczupła nawet trochę za chuda i że z charakterem w porządku. Jednak zastanawiam się czy w moim wyglądzie coś jest nie tak, skoro jestem jeszcze niedoświadczona. Czy jest coś ze mną nie tak jak w takim wieku jeszcze nie robiłam tego? Dodam, że większość moich znajomych ma to już za sobą, nawet młodszych. PS. Obecnie sama.

Gość gość
Dodam jeszcze, że wydaje mi się że jestem za gruba:(

Gość gość
Czyżby to prowo ?

Gość gość
Napisz na kafe@pro.wp.pl. Daj mi trochę czasu i nie będziesz dziewicą. :P Poza tym to nie jest poważny problem. Wszystko z Tobą ok. Lepiej być dziewicą, jak uprawiać seks w niedobrych związkach.

Gość gość
Wbrew temu co ludzie gadają i co sugerują media sporo osób traci dziewictwo w późniejszym wieku. Na szczęście nie ma z góry narzuconego wieku w którym trzeba dziewictwo stracić, także niepotrzebnie się tego czepiasz i doszukujesz się wad w sobie. Przyjdzie taki czas że poznasz miłego gościa, polubisz go a on polubi ciebie i sama chętnie wejdziesz mu do łóżka.

Gość gość
Daj d**y komukolwiek i po poważnym problemie. Jakiś chętny zawsze się znajdzie, albo poproś jakiegoś kolegę żeby cię rozdziewiczył skoro dla ciebie być dziewicą w wieki 21 lat to taki poważny problem i wstyd :)