Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majaaaaa20

Jego religijna rodzina nie potrafi zaakceptować,że z sobą sypiamy!

Polecane posty

Gość gość
Swietna definicja swoja droga, bo facet nie moze sie puscic. Autorko, jak wyzej, rodzinka nie religijna, a prostacka, zastanow sie pod tym katem nad swoim facetem, bo wyglada na podobne poczucie humoru. Ale to tez nie znaczy, ze musisz to konczyc od razu. Badz racjonalna po prostu.

Gość doświadczony człowiek
Wiek 18-20pare to najlepszy czas na seks ,ten mlodzienczy okres pamięta się cale życie, do dzisiaj z żoną wspominamy czasy przed ślubem kiedy kazde miejsce bylo dobre na seks ,wszystko takie nowe i ekscytujące, po ślubie z czasem wszystko powszednieje dlatego wykorzystaj ten czas przyjemnie ale z rozsądkiem.pzdr.

Gość majaaaaa20
Z mojej perspektywy nie wyobrażam sobie zostać w tym mieście gdzie mieszkam teraz a tym samym mieszkać z nimi - już nie raz mu to wspominałam. Marzę o rozwijaniu się w większym mieście - mam mnóstwo planów i pomysłów, nie chce siedzieć w miejscu i na pewno nie zmarnuje tym samym swojego życia :) Wiedział o tym od początku, zawsze mówił ,że sie wyprowadzimy ,że to, że tamto... od jakiegoś pół roku wpadł na genialny pomysł,że po co odchodzić skoro dom może w przyszłości być nasz... ja sobie przyszłości u boku tych ludzi nie wyobrażam i postawiłam sprawę jasno. Kończę niedługo szkołę, chce wyjechać za granicę aby mieć na start. Jeśli on zostanie z nimi dla mnie będzie wszystko jasne , albo już teraz przestanie naciskac na mnie abym do niego przyszła i zrozumie co czuję tam, albo cały czas będzie twierdził ,że wyolbrzymiam bo mi "wszystko" przeszkadza i po prostu się rozejdziemy choc z pewnością nie bedzie to łatwe