Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

macpa

żona miała romans z policjantem co robic

Polecane posty

Witam wszystkich. Mam problem nie wiem co robić jestem mężczyzną 34 lat .Żona mi oznajmiła ze zdradzała mnie z naszym znajomym policjantem przez 8 miesięcy. Mamy dwoch chłopcow 4 i 6 lat. Nie wiem co robić .Nadal ja kocham. Ale widzę przed oczami jak to robią. Szanuje ze sama mi to powiedziała. Powiedziała (nie chciałam cie skrzywdzić..co mam teraz zrobić ? zniosę wszystko zasłużyłam teraz na złe traktowanie..daj mi szansę . Zrobię wszystko żeby było dobrze zależy mi na tobie, jestem głupia tak cie zraniłam zrobię wszystko by cie odzyskać .) Opowiedziała mi wszystko ze szczegołami. Jestem żołnierzem on mieszka blisko boje się że zrobię coś głupiego . Szkoda mi tylko dzieci moich i jego.

Gość kwintrsencja 39
daj sobie i jej czas. przede wszystkim sobie by ochłonąć a jej by pokazał że żałuje.

Gość kwintrsencja 39
na pewno nie idź z nią do łóżka dopóki jej nie wybaczysz bo to będzie dla niej znakiem że wszystko jest okej, nic nie rób wbrew sobie ale nie myśl też o zemście, to nic nie naprawi.

Gość gość
Ja zdradziła mojego obecnego narzeczonego i bardzo tego żałowałam, wybaczyl mi ale potrzebowalismy sporo czasu, wszystko bardzo powoli. Daj sobie czas, uwierz mi że ona ma ogrone wyrzuty sumienia, ja nie mogłam na siebie spojrzeć. Ale wybaczyć mi, teraz jestem 100 razy szczesliwsza, wiem co mam i nie chcę tej powtórki, bo jest moim całym światem. Będzie dobrze

Gość gość
*wybaczył mi

Gość gość
Tak, zemsta jeszcze bardziej przytłacza człowieka, nic nie daje na dłuższą metę

Gość gość
Więc z reguły to działa tak że pierwsze dwa lata po zdradzie są najwazniejsze i po tym okresie będziesz wiedział co robić ,dlaczego dwa lata? Bo wtedy może się zdarzyć ( podobno dosyć często ) że całkowicie się odkochasz i stanie ci się obojetna i wtedy nie będziesz chciał z nią być i będziesz żałować że z nią zostałeś albo jej wybaczysz i dalej będziesz ją kochał. Twój umysł sam podejmie decyzje choć potrzebuje czasu bo teraz będziesz miał zmienne nastroje i nie wiesz co robić uwierz mi czas udzieli ci odpowiedzi za dwa lata będziesz wiedział o czym piszę - moja rada na rostanie jest czas,powiedz jej że chcesz rozwodu z jej winy a jak będzie potem ok to znowu weźmiesz ślub a przez ten okres mozecie razem mieszkać jak małżeństwo skoro jej zależy to się zgodzi , chyba że ci nie ufa to będzie się bała. Pozdrawiam

Nie wiem jak to robi się dzisiaj ale ja to po cywilnemu gliniarzowi po ryju a żonie walizkę i niech nie zdradza, niech robi co chce "na legalu" :)