Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On mi wysyla sprzeczne sygnaly

Polecane posty

Gość gość

Z założenia miał być to jak on to nazwał " układ partnerski" cokolwiek to znaczy. Bo niestety on ma swoja rodzinę i nie da się tego przeskoczyć... tzn. może by się dało, ale on nie chce. Więc raz potrafi mówić mi czułe słowa jak " tesknie", "myślę o Tobie", potrafi byc bardzo czuły na spotkaniu, a po nim pisać np. że czuł się niesamowicie, ze seks był najlepszy w jego życiu i ma nadzieje, ze sie niedlugo zobaczymy, a potem milczy kilka dni pechowiec.gif Ja tez do niego wtedy nie piszę, rzadko w ogole sie pierwsza odzywam (choc on mi tego nie zabrania) bo on ma rodzinę no i nawet nieraz nie wiem czy sie to nie wyda, wiec mam utrudnioną sytuację. Nie wiem co mam o tym wszystkim myslec, ok, wiem, ze to zle ,ze jest zonaty, ale też nigdy mnie do zonatych nie ciagnelo wcześniej. Nawet jak mnie jakis podrywal to go splawiałam. A tutaj to wyszło tak samo z siebie bo my w ogole znamy sie kilka ładnych lat i wcześniej byliśmy znajomymi (on mnie wtedy podrywał, ale ja nie chcialam niczego wiecej). A teraz ja tez mu sie nie chce jakoś specjalnie narzucać i nawet staram sie w to nie angazować, ale trwa to już prawie 3 lata, wiec chwilę.. A znamy się od 6 lat

Gość gość
Przecież to idealny układ do pieprzenia. Od trzech lat on pieprzy Ciebie i żonę, a Ty od 3 lat pieprzysz sobie życie. ;) Układ partnerski...hmmm... ;) 4I

Gość gość
No sprzeczne sygnały w sensie, że najpierw mówi mi jakieś czułe słowa, a potem nie odzywa się kilka dni, albo jest bardzo czuły itd. i dlatego nieraz mialam jakas nadzieje...

Gość gość
16:04- w sumie dobrze napisane :P Wiem, ze sobie pieprze życie na wlasne zyczenie, ale to jest jak narkotyk, ciezko to przerwać choć wiesz ,ze jest dla Ciebie na dluzsza mete zle

Gość gość
Jako człowiek mam zasadę- staram się nie oceniać zbyt rygorystycznie innych ludzi. Co człowiek to długa historia. Popęd seksualny, a nawet miłość znam :( i rozumiem. Ale facet jest dość ładnie ustawiony, a to Ty możesz wiele na tym "partnerskim" stracić. ;) 4I

Gość gość
albo ty albo żona. nigdy bym c****a nie kopsnela wcześniej typowi. nie ma nic za darmo

Gość gość
"układ partnerski"- co za nowa hybryda... Facet chce mieć ciastko i zjeść ciastko, ale nic do ciebie nie czuje

Gość gość
Z reguły dla faceta takie coś jest bardzo wygodne, dla kochanki mniej