Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

opinie o pracodawcach w internecie

Polecane posty

Gość gość

Jak ja nie lubię gowork, zawsze po przeczytaniu odechciewa mi się iść na rozmowę, bo w zasadzie zawsze tam piszą, że kołochoz, że szkoda czasu, szukajcie innej pracy. Autentycznie ta strona jest dołująca, pytanie tylko czy piszą prawdę czy nie. Jak mam iść z entuzjazmem na rozmowę do miejsca, które ma tylko jedną gwiazdkę? Wszędzie jest tak źle? :( Paca w ogóle jest czymś co zatruwa życie?

Na GoWork są zawyżone opinie, tzn. że są one zwykle lepsze niż pracowawca jest w rzeczywistości. Ludzie płacą za usuwanie niewygodnych komentarzy.

Gość gość
jakie zawyżone? ja tam widzę max dwie gwiazdki :D :D

Gość gość
iść na rozmowę gdzie pracodawca ma tylko jedną gwiazdkę?

Gość gość
Prawda jest taka , że tam są firmy, gdzie ludzie nie chcą pracować, tak samo to działa z urzędami pracy , agencjami , jak potrzebują wiecznie ludzi , to coś jest nie tak z tą firmą. W dobrych firmach nie potrzebują wiecznie ludzi, bo dobrze płacą, i ludzie chcą tam pracować, a ci co bronią tych dziadostwo , to pewnie ludzie którym dobrze tam płacą, kapusie , itd , wiadome jedni muszą mieć motywacje, drudzy nie.

Gość gość
tam złe opinie mają też firmy, które mi się wydawały dobre i gdzie zarabia się więcej, strasznie mnie to dołuje, że nie ma fajnych miejsc pracy

Znam ludzi, którzy dodawali opinie na GoWork, negatywne. Pod ich opiniami pojawiło się wiele podobnych. Kilka miesięcy i GoWork za kasę usunął złe opinie o pracodawcy. Jeśli chcecie prawdziwej opinii, sprawdzajcie też inne portale. Idąc na rozmowę, sami wyciągajcie wnioski.

Gość gość
Na kafeterii w dziale praca też usuwają niewygodne dla pracodawców tematy.