Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Warszawianka12345

Jak zwrócić uwage nauczyciela na studiach .?

Polecane posty

Gość Warszawianka12345

Witam, poszukuje rady, otóż podoba mi się pewien pan magister z którym mam zajęcia... w zasadzie wszystkie koleżanki za nim "piszcza", nie wiem czy dobrze odbieram sygnały ale wydaje mi się, że ja tez mu sie podobam. Facet jest ode mnie 3 - 4 lata starszy , nie mam jak się dowiedzieć czy jest singlem czy nie :/ ale bardziej zastanawia mnie to czy "wypada" zbliżyć się do niego i jak wogole to zrobić by nie pomyslal ze jestem nachalna ..?

Gość gość
Prześledziłaś na portalach społecznościowych? :-)

Gość Warszawianka12345
Ma wszystko poblokowane :/

Gość Warszawianka12345
Czy ktos sie jeszcze wypowie ?

Gość Ania9287
Bierz się! Może jakieś 'fory' na zajęciach zyskasz

Gość Ania9287
Bierz się! Może jakieś 'fory' na zajęciach zyskasz

Gość Lola8787
Bądź subtelna :) W żadnym wypadku nie nachalna i nie zachowuj się jak głupia idiotka lecąca na faceta. 4 lata to normalana różnica wieku. Spróbuj na początku załapać z nim kontakt wzrokowy, żeby sprawdzić czy na pewno on też jest Tobą zainteresowany. Jeśli będzie patrzył Ci w oczy z czasem co raz dłużej i głębiej DZiałaj!

Gość gość
smok em if you got em

Gość gość
odpowiedz na żądanie pytanie gdy nikt nie będzie przygotowany z jego durnych czytanek. on powie, hola hola tak nie może być, państwo nie czytacie zadanych przeze mnie co tydzień 87 str czytanek w jęz. niderlandzkim. tak k****a nie ma, wyciągamy karteczki.aaa mam was chuye :-)

Gość Warszawianka12345
Nie wiem czy uznać to za sygnal, ale była taka sytuacja ze podczas pisania kolokwium podchodzil i podpowiadal jak zrobic zadanie.. miedzy innymi mi potem gdy wychodzilam jako ostatnia zaczepil mnie z pytaniem czy udalo mi sie rozwiazac to zadanie.. a ja glupia zamiast wykorzystac moment do pogawedki.. odpowiedzialam ze nie bardzo i ucieklam :/

Gość Warszawianka12345
Poza tym mam wrażenie ze czesto zerka na mnie i 2 razy zlapalam z nim kontakt wzrokowy.. dodam że ostatnio byl wystrojony jakby specjalnie na zajecia z moja grupa. Juz sama nie wiem czy umysl mi plata figle i tylko mi sie wydaje ze on jest mna zainteresowany. Facet naprawde jest mega przystojny i inteligentny i napewno ma wziecie wsrod kobiet .

Gość Warszawianka12345
I jeszcze jedna kwestia. Czy jesli wybiore sie do niego na konsultacje sama bez obstawy kolezanek żeby na przyklad wytlumaczyl mi jakies zadanie to nie pomysli sobie ze jestem latwa ? Nie wiem czy ryzykowac takim zagraniem czy lepiej czekac az on sam wyjdzie z inicjatywa .?

Gość gość
promo - to że ktoś jest wystrojony i wypachniony w dany dzień nie oznacza z automatu że dla nas, może mieć później lancz biznesowy lub randkę z parą że zbiornika. ale niech twoja czujność zwróci to ze w te same dni co ty zakłada coś bardzo podobnego do Ciebie - np w czwartek zakladasz nowa blawatkowa koszule, tenże w ten sam dzień przychodzi również pierwszy raz w błękitnej koszulinie. zakladasz pullover on w ten sam dzień tez jak nigdy w nim. tu można mieć podejrzenia że posuwa się do stalkingu. tu może nawet facet nosić majtki z hello kity, jesli ty je nosisz.. strange little world

Gość gość
Ktos cos ...?

Gość gość
kolokwium podchodzil i podpowiadal jak zrobic zadanie.. miedzy innymi mi potem gdy wychodzilam jako ostatnia zaczepil mnie xxx Czyli jest kompletnie nieprofesjonalny i postepuje nieetycznie przekraczajac granice, ktorej nie powinien przekroczyc. A ty jeszcze za nim latasz??

Gość gość
nam na egz profesor podchodzil i każdemu że 100 osób pokazywał żeby w tym pyt się zastanowić jeszcze raz. egz przey****y więc to było miłe. zwłaszcza jak się u niego poprawiło po 3 lata

Gość gość
Nie narażaj się na śmieszność.... ja jestem po drugiej stronie i często młodzi chłopcy sobie cos wyobrażają, że mi się podobają itp.

Gość gość
Czy to znaczy ze taka miłość jest zabroniona. Taki facet nigdy nie spojrzy na studentke .?

Gość gość
mój wujek był wykładowcą i pukał studentki wiec wszystko jest mozliwe

Gość gość
Idz do niego zagadać pod jakims pretekstem, tylko bez "stada" koleżanek i obserwuj jego zachowanie. Patrz czy daje Ci jakieś zanki itp...Daj znać jak coś zagadasz

Gość gość
Interesuj się jego zajęciami, zadawaj pytania. Patrz mu prosto w oczy. Napisz do niego.

Gość gość
bylam dzisiaj. powiedział " a dzięki w ogóle".

Gość gość
Wypnij tylek

Gość gość
Nie rób tego. Taki związek może zniszczyć jego karierę i Twoje studia. Poza tym po ewentualnym zerwaniu możesz mieć kłopoty na uczelni.

Gość gość
Nic nie zniszczy.

Gość gość
on mial juz opinie zszargana na dlugo przede mna :D

Gość gość
To jak ma opinie zszargana, to w co Ty się pchasz? Jak tylko zauważy, że Ci zależy to zrobi z Tobą co chce, przeleci Cię i zostawi jak szmatę. Na dodatek będą mieli o Tobie opinie 'łatwej i naiwnej'...Nie warto dziewczyno. Zapomnij o nim pod kątem partnera póki nie jest jeszcze za późno i za bardzo się w to nie zaangażowałas. Olej te jego "zaloty, wzorki i uśmieszki" bo będziesz później cierpieć dużo razy bardziej, niż na tym etapie...A z takim kolesiem i tak nie zbudujesz prawdziwej, szczerej relacji bo pewnie nie jestes jedyną dziewczyna za którą wodzi wzrokiem..Zapomnij o nim

Gość gość
"A dzięki w ogóle" za co?? O czym rozmawialiscie? :)

Gość gość
b...ek

Gość gość
Trzeba dobrze to rozegrać. Na każdego jest sposób.