Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martwiesie

Czy to ciąża :(???

Polecane posty

Gość Martwiesie

Hej!!! mam pewien problem. Ostatnio tzn. od września miałam wiele stresów, ostatni stosunek z moim partnerem miałam 30 września. Zawsze miesiączka zaczynała się w okolicach 5- tego dnia miesiąca, październikowy okres spóźnił się o tydzień, był trochę mniej obfity ale trwał 6 dni. Teraz w okolicach 13-15 listopada powinnam dostać kolejny okres. Ale....przez ten tydzień zaobserwowałam u siebie dużo sluzu na początku gęstego, pozniej rozciągłego a wczoraj..pierwszy raz w zyciu z odrobiną domieszką krwi, myslalam juz ze zaczyna sie okres..ale nie//poki co boli mnie tylko brzuch. Muszę dodać też że 5 listopada trafiłam do szpitala..diagnoza : zapalenie opon mózgowych wirusowe, dzisiaj dopiero wyszłam. Podczas pobytu w szpitalu miałam robioną 3 razy punkcje, leczono mnie 3 rodzajami antybiotykow, ciagle kroplowki. czy waszym zdaniem moglo to spowodowac jakies zawahania hormonalne? Po październikowym okresie tzn. 24 zrobiłam test : negatywny, zrobiłam test nawet dziś rano negatywny ( od 30 września nie było żadnych stosunków). Proszę o rady

Gość gość
Hej, tu kafeteriowa wróżka. Nie, to nie ciąża, tak, mogło.

Gość gość
Gdy miałas okres i nie mialas od tego momentu stosunku to skad moze byc ciaza..

Gość martwiesie
dzięki za jakikolwiek odzew:)

Podejrzewam, że to nie jest ciąża. Opóźnienie w miesiączkowaniu może wynikać jak najbardziej z leczenia szpitalnego zapalenia opon mózgowych.