Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KamSt

Szukam żony :)

Polecane posty

Gość KamSt

Hej ! Może niektórzy pomyślą, że to akt desperacji, ale ja tak nie sądzę. Nie od dziś wiadomo, że internet połączył nie jedną szczęśliwą parę. Cóż nie będę się tutaj jakoś mega rozpisywał jaki to cudowny jestem, bo każdy ma swoje za uszami i tak samo jak i wy święty nie jestem. Może głupio to zabrzmi, ale mile widziane Panie spod znaku Raka, Koziorożca i Skorpiona:) Mam trochę skomplikowaną sytuację życiową, nie chodzi o finanse chociaż nie przelewa się, ale to już potencjalnej zainteresowanej mogę nakreślić sytuację. Zapewne powinienem napisać coś o sobie, ale co kogę powiedzieć poza tym, że mam 35 lat i jestem zodiakalnym Bykiem ? Nie mi oceniać moją osobę, krótko mówiąc napiszesz, zapytasz i dowiesz się sama:) Najważniejsze byś potrafiła kochać, iść na kompromisy bo to bardzo ważne no i gotować:) Ja kulinarnym beztalenciem nie jestem, ale ktoś musi na nas zarabiać:) Gorąco pozdrawiam KS.

Gość gość
S********j Model

Gość gość
Nie jestem zodiakalna Wyżej pożądana panią ale zaryzykuję zostaw proszę autorze email dziękuję

Gość gość
Byk to skapiradlo, ktory nigdy niczego nie zrobi bezinteresownie, zawsze bedzie oczekiwal czegos w zamian, a poza tym.. ze Skorpionem o kompromis ciezko :D

Gość pat29
Jestes jeszcze tu...?Ja jestem zodiakalna 29-letnia Rybka.Kocham,szanuje jestem wierna,a nikt tego nie docenia.Jak sie przywiazuje to do konca zycia.

Gość gość
dziś to mi Cie zal :P

Gość gość
Hej! Na imie mam NATALIA, mam 30 lat. Zodiakalny rak. Dobrze zarabiam, gotuje, jestem ladna i fajna. Uwielbiam przyrode i zwierzeta.

Gość gość
Szuka żony na kafeterii :o :D :D :D

Gość gość
Tu Natalia, odezwij sie!!!!!!!!

Gość gość
dziś -"Tu Natalia, odezwij sie!!!!!!!!" XX Desperatka.

Gość gość
gość dziś dziś -"Tu Natalia, odezwij sie!!!!!!!!" XX Desperatka. x jeszcze jaka