Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DLACZEGO faceci,wola przerobiona LALUNIE,niz zwykla normalka kobiete ?

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego wola piekna lalunie,czetso przerobiona na piekna laleczke jak z obrazka,niz zwykla normalna nie idealna kobiete?

Gość gość
a dlaczego mieliby chcieć brzydszą?

Gość nie cierpie laluni
Kto wam babom takie głupoty naopowiadał?

Gość gość
Dlatego że "zwykla normalka kobiete" tak się nie wyraża. Ty wpadasz pomiędzy. Dominując analfabetyzmem i lenistwem żeby przestawić klawiaturę na język Polski. Lalunie nie muszą bo nadciągają swoim wyglądem.

Gość TAKA PRAWDAAAA
No to Ja Wam cos opowiem... Ostatnio zaczelam nowa prace i jest tam dziewczyna z ktory musze miec codziennie kontakt.Ona pragnie za wszelka cene byc doskonala miala juz pare operacji plastycznych pechowiec.gif peracja nosa,podniesienie brwi,poprawinie brody,operacja pupy,botoks wygladzajacy twarz i jeszcze cos tam,i w ogole niewidac ze operacje plastyczne robila,wyglada to bardzo naturalnie,jakbym nie wiedziala to bym sie nie domyslila ze tak wiele rzeczy poprawiala,naprawde wyglada prawie idealnie jak lalka z obrazka,przy tym jest bardzo mila wrecz przemila,przynajmniej taka gra,szczegolnie do osob wplywowych,przemila jak slodka dziewczynka i faceci naprawde na to leca daja sie czesto nabrac.Jest to osoba ktora czesto mowi o wygladzie,ze szuka faceta tylko bardzo bogatego,niewazne ze brzydki,wazne by byl bardzo bogaty i mowi ze taki facet chce kobiety typu wow, i ze ona nie chce wygladac jak inne kobiety z ulicy,ze musi temu bardzo bogatemu facetowi cos zaproponowac,czesto slyszalam ze mowila o innej jakiejs jej kolezance ze "gdzie tamta do niej".Ona ogolnie uwaza sie za lepsza,ze te normlnie wygladajace kobiety z niedoskonalosciami nie maja szans przy niej.Mowi ze inne kobiety ja nienawidza,ze jak idzie do klubu to czuje,widzi zazdrosne spojrzenia innych kobiety,te jej gadanie mnie wrecz oslabia i powiem szczerze ze troche jakby wpedza mnie w kompleksy :smutas.gif I czesto tez daje mi odczuc ze ja jestem gorsza,bo nie tak doskonala jak ona, ze na mnie taki bardzo bogaty facect nie poleci,bo nie wygladam idealnie,tak jak ona,bo tacy faceci fajni to chca tylko taki typ jak ona doskonala ,jak laleczka z obrazka,a nie zwykla dziewczyne. "Gdzie tam ja,przy niej,nie mam szans" Nawet troche naszego szefa probuje manipulowac pokazywac sie przed nim ze jest lepsza.Opowiada jak to jej byli faceci kupowali jej torebki chanel,prada za 3 tys euro,ze tylu facetow w niej zakochanych. tak jak juz pisalam... poprawiony nos 2 razy,botoks,podniesione brwi,opalona w solarium,dlugie doczepiane pasma wlosow,poprawiona pupa,tipsy,ale ma to tak dyskretnie zrobione,ze na pierwszy rzut oka tego nie widac i faceci lgna do niej,z tego co opowiada...caly czas prawia komplementy ze jest taka piekna,przepiekna.Sponsoruja ja i ona mysli ze tylko tego typu kobiety maja szanse,a te zwykle niedoskonale nie. A w glowie to taka pusta lalunia,ktora skupia sie tylko na wygladzie.Ale zrobione-przerobiona na sliczna laleczke. Ona szuka tylko bogatych facetow i mowi ze tacy bogaci chca tylko ladne prawie idealnie,a nie zwykle niedoskonale kobiety,wiec ona wszytsko robi by byc najlepsza,najbardziej doskonala z wygladu.I ona bardzo czesto srogo ocenia wyglad tych mniej doskonalych kobiet. W jej ocenie tych gorszych... Ze kazdy bogaty tylko na nia zwroci uwage,a nie na ta zwykla-niedoskonala. sa tacy FACECI co sie takimi laleczkami podniecaja,chwala je jakie sa piekne,cudne,zachwycaja sie takimi.Wiec co sie dziwic ze chca tak wygladac byc prawie idealne zrobione lalki. Ona jest niby idealna ,jak lalka,ale czuje ze rywalizuje nawet z tymi mniej idealnymi,chce byc zawsze numer1,najlepsza i mam wrazenie ze sprawia jej radosc jak ktos krytykuje,szczegolnie gdy jakis facet krytykuje wyglad innej kobiety,wtedy czuje sie ona dobrze,takie mam wrazenie...

Gość gość
Powiem Wam ze ta moja znajoma o ktorej wspominam w ,przed operacjami wygladala przecietnie,nawet sama mowila ze jak pare lat pozniej znajoma spotkala,to ta znajoma do niej "ale wyladnialas, twarz taka ladna Ci sie zrobila" I kiedys wspomniala,ze przed operacjami faceci -bizmesmeni nie ogladali sie za nia...Dopiero jak sie "zrobila-przrobila"

Gość gość
bo są pustakami, miernotami, egoistami i narcyzami, każdy myśli, że jest wyjątkowy i cudowny, piękny, każdy nawet ten niski, z piwnym brzuchem, oddechem jak sflaczały ser, zakolami, małymi oczkami i wielkim nosem, będzie myślał, że jemu taka Barbie jest pisana, każdy facet czy to 1/10 czy 9/10 każdy marzy o laluni...

Gość gość
TE zwykle niedoskonale kobiety sa gorsze(powinny sie wstydzic ze sa niedoskonale),od poprawionych przerobionych pieknych lalun,jak z obrazka.

Gość gość
a dlaczego ma mieć normalną przeciętną dziewczynę, która jest niezbyt atrakcyjna, i ani się z nią wśród kolegów pokazać nie wzbudzi zachwytu ni zazdrości, prestiżu mi nie doda. ani w łóżku zbyt długo nie kręci. szybko się znudzi i pretensje mieć będzie. same straty z taką

Gość gość
"""""ona mnie wrecz oslabia i powiem szczerze ze troche jakby wpedza mnie w kompleksy :smutas.gif I czesto tez daje mi odczuc ze ja jestem gorsza,bo nie tak doskonala jak ona, ze na mnie taki bardzo bogaty facect nie poleci,bo nie wygladam idealnie,tak jak ona,bo tacy faceci fajni to chca tylko taki typ jak ona doskonala ,jak laleczka z obrazka,a nie zwykla dziewczyne. "Gdzie tam ja,przy niej,nie mam szans" """"""""""

Gość gość
23:45 to pisałam ja, szara myszka, też bym chciała być super laseczką, ale po pierwsza szkoda mi kasy na operacje i próżność (wolę wydać na zwierzaki) po drugie - bałabym się komplikacji... jedna panna robiła cycki i już się nie obudziła, druga robiła i teraz jest sparaliżowana, operacje niosą ryzyko, a majstrowanie przy twarzy to już w ogóle... i ile bólu przy operacji nosa :O

Gość gość
takie lalunie-przerobione ,jak z obrazka idealne KOSZTUJA DUZO ;)

Gość gość
teraz to wszystko mozna poprawic, kazda mozna przerobic :) ;)

Gość prawie książe
na hooj mi jakaś tępa lala? wole przeciętne

Gość gość
Powiem tak,wszystko jest dla ludzi jezeli ktos ma nos,uszy ktore mu przeszkadzaja,nie podobaja sie to dlaczego by tego nie zmienic ? jak najbardziej jezeli ma sie szanse,ale jest umiar...Oczywiscie mojej znajomiej nic nie mowie o tych jej przerobkach,to jej sprawa. Chodzi mi o to ze drazni mnie to jej skupianie sie praktycznie tylko na urodzie,wygladzie,ogromne prgnienie bycia idealna,pragnienie bycia zawsze lepsza i to troche wywyzszanie sie "ze jestem lepsza,ladniejsza od jakiejs tam Kaski,gdzie tam ona do mnie..." o to mi chodzi. Sa kobiety ktore chca szokowac swoim wygladem(pragnienie bycia prawie idealna),chca byc zawsze podziwne,byc prawie idealne zeby podobac sie prawie kazdemu facetowi,zeby zaden sie jej nie oparl,byc lepsza od innych normalnych kobiet. WOLI zainwestowac w wyglad,zeby szybciej,latwiej zdobyc bardzo bogatego,niz zainwestowac w mozg ... Bo tak naprawde to taka pusta lala z niej,tylko caly czas sie u niej kreci wokol wygladzie,by byc doskonala, piekna...

Gość gość
gość dziś chyba wy hipokrytki biegacie za najwiekszymi ciachami nawet jak wyglądzie jak kupa to też macie takie oczekiwania.

Gość gość
I z tego co mi opowiadala,to faceci sie nia zachwycaja,caly czas mowia jej "jaka piekna jestes" nie moga sie jej oprzec czesto.

Gość gość
biegacie za facetami którzy są zrobieni

Gość gość
już widze jaka musi być piekna hahaha kto uwierzy w takie bajki

Gość gość
Serio Ona wyglada jak laleczka idealna z obrazka i tego nie wodac ze miala operacje plastyczne,bo na poczatku nie pomyslalam nawet i wierze w to ze faceci jej tak mowia"ze jest taka piekna" i ONA SAMA MOWILA ze oni chca z nia byc,bo chca sie z nia pokazac ,ze taka "d**e" maja... Ona o tym wie i wykorzystuje to. Bo sama mowila ze oni sami zbytnio piekni nie sa, i dowartosciowuja sie jej wygladem.

Gość gość
to co mamy sie przerabiac ?? -nos poprawic 2 razy - brode poprawic - pupe poprawic - podniesc brwi liftingiem - wstrzyknac botoks

Gość gość
Większość facetów woli takie idealne lale i nic się na to nie poradzi. Tak już mają. Taka lala łechce ich ego, podnieca itd.

Gość gość
TO NIC TYLKO sie poprawiac ;)

Gość gość
gość dziś chyba wy wystylizowany i zrobionych mężczyzn

Gość gość
POPRAWIAC SIE ;PRZERABIAC,ale bardzo dyskretnie, zeby nikt nie poznal ze przerobione ;)

Gość gość
Nie musimy się poprawiać, ale musimy się liczyć z tym, że dla samców będziemy drugim, trzecim sortem w stosunku do tych idealnych dziuń. A i idealne dziunie z wiekiem tracą na wartości i z każdym rokiem przybywa im konkurencji i coraz więcej muszą włożyć starań w utrzymanie swojego perfekcyjnego wyglądu na odpowiednim poziomie - a upływ czasu i tak zrobi swoje. Nie ma lekko. Generalnie lepiej urodzić się facetem.

Gość gość
Przeciez taki wyglad,prawie idealnej laluni jak z obrazka,bardzo duzo kasy kosztuj***ardzo kosztowne to... Dlatego trzeba znalesc jelenia sponsora,badz bogatego faceta,ktory poleci na wyglad ;)

Gość gość
gość dziś bzdury gadasz facet tez powinien być perfekcyjny z wyglądu bo jak nie bedzie wyglądał niewiarygodnie to każda z nim zerwie kontakt.

Gość gość
Większy sens ma praca nad charakterem. Ze starością nie można wygrać. Jedyne co mamy trwałe to dusza. Ona jest diamentem do oszlifowania. Jeśli pozwolimy to Chrystus będzie nad nami pracował. Po paruzji i tak otrzymamy nowe, doskonałe i wieczne ciała ( dotyczy to tylko zbawionych ). O wygląd trzeba dbać, ale nie należy popadać w obsesję jak opisana przez gościa 23:41 kobieta. To nie może odbywać się kosztem duszy. Dlaczego niektórzy mężczyźni wybierają lalki? Mają konsumpcyjny stosunek do życia. Czy ktoś kto kocha tylko naszą urodę potrafi kochać? Piękne kobiety muszą liczyć się z tym, że przyciągną niewłaściwych mężczyzn.