Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest ci na rękę że się w porę zmyłem

Polecane posty

Gość gość
Najczęściej kobiety zakładają paranoiczne tematy w chorej nadziei, że wyciągną jakieś informacje podając się za faceta. Czysta iluzja.

Gość gość
Nawijacie tu z nami jak opętane. Całe noce czasem.

Gość gość
Pytasz, jakimi eksami? Przepraszam, ale masz może jakąś odmianę autyzmu lub psychopatii? Wg ciebie po choćby zapowiedzi przymuszania do jedzenia kupy jakaś dziewczyna byłaby wciąż z tobą? Nie umiem sobie wyobrazić, by jakakolwiek nie zwinęła żagli w ciągu paru minut. Można żartować na temat kup, ok, ale takie teksty to już alarm "ratuj się kto może".

Gość gość
Nie zaśmiecajcie mi wątku wywodami o gów/nie

Gość gość
Nie no mnie dziwi, że w towarzystwie takich tematów idealnie funkcjonujecie. Tak jakby ktoś obok was nawijał o głównie a wy swobodnie o kwiatkach.

Gość gość
02:30 Najczęściej kobiety zakładają paranoiczne tematy w chorej nadziei, że wyciągną jakieś informacje podając się za faceta. Czysta iluzja. Muszę cię zmartwić. Ta wypowiedź jest chora i paranoiczna jak mało która. Nie wydaje mi się, by jakakolwiek kobieta próbowała tu systematycznie wyciągać od kogoś informacje, podając się za faceta. Od tego jest telefon, mail, fb, gg, poczta tradycyjna i wiele innych. To wy tu tak wariujecie z tymi podszywami. Życzę powrotu do zdrowia.

Gość gość
02:41 Te debilne tematy są zakładane głównie na ogólnej. Kobiety tam trafiają najczęściej przyciągnięte przez reklamę (tę po prawej stronie ekranu) interesującego je wątku lub poprzez wyszukiwarkę.

Gość gość
Haha to źle ci się wydaje. Ile razy ciągniemy wam te głupie pomysły, przebijacie wszystko.

Gość gość
Nie przez reklamę tylko siedzą latami uzależnione od kafe głupoty.

Gość gość
Zmyłeś sie bo kazałam ci spadać.

Gość gość
Tak. Na rękę. Tęsknię bardzo, ale może dzięki temu szybciej zapomnę. Trzymaj się.