Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy inteligentna kobieta może dojść do wniosku

Polecane posty

Gość gość

Ze lepiej być "słodka idiotka, kura domowa" i tak zacząć żyć?

Gość gość
to by znaczyło,że nigdy nie była inteligentna

Gość gość
inteligentna kobieta nigdy nie zrezygnuje z siebie, jeśli łatwiej jej być idiotką jak to określiłaś, to znaczy , że zawsze nią była

Gość gość
Nawet jeśli bycie sobą, inteligentna wiąże się z byciem samotna nieszczęśliwa itp. Co by nie powiedzieć o glupich dziuniach wyglądają na szczęśliwe.

Gość gość
Ja będąc kobietą dochodzę do takiego wniosku, ale to dlatego że ostatecznie utwierdziłam się w przekonaniu, że nie jestem zbyt zaradna i inteligentna. Jakbym była to na pewno bym tak nie myślała. Z drugiej strony kłóci się to z moim jednak dość silnym dążeniem do jak największej autonomii - tylko narzędzi do realizacji niestety brak. :o

Gość gość
szczytem inteligencji u kobiety jest zrozumienie polecen faceta tak by się dobrze mu podlozyc i mieć dzięki temu orgazm. dlatego nazywamy to szczytowaniem

Gość gość
nie ma możliwości moje poglądy szybko by wyszły w dowolnym zdaniu i obraz idiotki słodkiej szybko by się rozmył,poza tym znajomości gdzie ciągle trzeba grać nie mają zadnej wartości a mnie interesują wartości,poza tym tępe siedzienie w domu nie ma sensu chyba że coś tam robisz ciekawego,zależy co robisz,można być mistrzem w kuchni,ale tylko to mało wg mnie

Gość gość
pewnie jeszcze nie odkryłaś co możesz

Gość gość
Tak się nieraz zastanawiam po co mi to wszystko. Studia, awanse,dobra pensja. Ciągle jestem jakaś zła, smutna nic już mnie nie cieszy. Dobija mnie myśl ze chyba będę już sama do końca. Chyba źle wybrałam w życiu.

Gość gość
1. tak idiotki mają łatwe życie, bo za dużo nie myślą, nie analizują, nie boją się to samo tyczy się głupich facetów, głupi ma zawsze szczęście to się nie wzięło znikąd ;) 2. inteligentna kobieta dopasuje otoczenie do siebie a nie siebie do otoczenia

Gość gość
czyli brakuje ci miłośnych uniesień ja tak mysle ze albo miłość albo kasa,ja miłości zawsze miałam za dużo ,zabrali mi mój czas i skończyłam tak ze musze studiować w wieku 30 lat,a Ty tylko znajdziesz kogos i już :-)

Gość gość
Ppdwiozlam wczoraj kuzynke do szkoły po odbiór dziecka. A że czasu było jeszcze dużo to się mamusie w szatni zebrały. Zaczęły rozmawiać o dzieciach, przedstawieniach, że razem się gdzieś na basenie spotkały i chcą się umówić na fitness. O fryzjerkach, dzieciach itp. Była godz 14 więc raczej do pracy nie chodzą. Wszystkie uśmiechnięte, wystylizowane, pachnące. Dzieci przyszły każde na ręce do mamy i tak smutno mi się zrobiło. Mnie to mija albo już minęło. Mam 38 lat i już tego nie zaznam. Nawet jeśli będę mama to stara bez energii i nie do konca będę umiała się odnaleźć w takiej roli. Wiem ze wystarczy życie znaleźć kandydata i już, tylko jak nie znalazłam do tej pory to pewnie już nie znajdę.

Gość gość
Może czas uznać, że nie jesteś aż tak inteligentna jak ci się wydawało skoro tak zjebałaś życie.

Gość gość
czyli bylas kochana w co? czy ktoś jest kto Cie kocha nawet jakbys zbrzydła czy odpu7kac zachorowala ? czy jesteś po prostu rozr****** 30 letnia studentka , która na seksie kariery nie zrobila i musi sama na siebie pracować

Gość gość
Ty może nie zjebałaś ale jesteś nędzna charakterkiem więc to gorzej,bo tego raczej nie zmienisz

Gość gość
Te idiotki zapewne nie analizują godzinami. Są bystre nie potrzebują aż tyle czasu żeby podjąć decyzję.

Gość gość
mam miłość prawdziwą zadowolona? a zawodowo mam opanowany inny dział niż ten który mnie interesuje więc sobie studiuje,masz z tym problem?

Gość gość
Oj no pani która była "kochana" po prostu pewnie miała ogromne powodzenie i była pewnie w kilku związkach, które ją mocno zaabsorbowały. Ja mam 27 lat nie byłam "kochana" a mam tylko licencjat z niezbyt atrakcyjnego kierunku, kontakty z facetami były ale kochaniem bym tego na pewno nie nazwała. Tak wyszło.

Gość gość
1.37 och ty k*******o