Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy penis w waszej pochwie też lata jak noga w gumiaczku

Polecane posty

Gość gość

No właśnie jak jest u was z penisem w pochwie ? Przy normalnym i wolnym posuwaniu zero orgazmu

Gość gostekkostek
Jak masz malego c***a to ci wszystko lata

Gość gośćwkosc
10000% to spam testerka, ma za mala fujare i nie moze wytrzymac. Impotent z ciebie i tyle. Najezdzasz na kobiece pochwy bo jestes zwykla jeb kaleka i taka prawda. I wal sie ty niedoebany zyciowy gownojadzie!!! P*****le cie kaleko

Gość gość
gośćwkosc dziś jakas frustratka .. zenujaa i wulgarna:( bolca ci brakuje rozdupczona raszplo

Gość gośćwkosc
Hehe raszpla to nie. Ale jaka odmiana raszply jest? Nie wiem. Hmm moze poprostu jeszcze sa tutaj nornalni ludzie? Przyszlo ci to do glowy? W******ja mnie tacy debile jak ty, spamujesz ciagle bo jestes j****a kaleka i szukasz pocieszenia. Czy ktos ci kaze uprawiac seks w pochwie? Zamknij juz ten ryj bo jestes nudny poprostu

Gość gośćbabeczka
Potwierdzam :) ciagle te same tematy, nikt ci nie kaze z nami sypiac. Mozesz to robic z ustami i juz :P. Wracaj do dmuchanej pani i daj zyc

Gość gośćwkosc
Bolca hehe to nie mi brakuje a tonie i to wszystko wynik twojej frustracji biedaczku, bo wiesz ze zadna przy tobie nie zapiszczy. Boli nie?