Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie czasami chyba nie doceniają kogoś ewidentnie odpowiedniego dla sieb

Polecane posty

Gość gość

i jeszcze ładują się w niezbyt dobrane związki z kimś innym

Gość gość
To prawda.

Gość gość
Może na wielką miłość nie każdy trafi,ale takie coś czy chociaż ktoś trochę jest z tej samej bajki,to szybko wychodzi,to się czuje.Generalnie te żale modela do związku są groteskowe,ale coś czasami w tym może być,że ktoś jakaś kobieta odrzuca kogoś dla siebie i jakimiś dziwnymi instynktami się kierując ładuje w związek z kimś takim,gdzie sama różnica ich wyglądów budzi ubaw.

Gość gość
Ludźmi kierują emocje, a nie zdrowy rozsądek... każdy wolałby Ferrari niż jakiegoś Opla, choć na logikę i tak nie wykorzystasz potencjału takiego auta.

Gość gość
taka jedna dziewczyna córka lekarki,między ładną a przeciętną z urody obsesyjnie chciała wyjść za mąż za dresiarza dwa razy od niej wyższego,jeszcze jak byli zaręczeni to jej koleżanka była wręcz ofiarą stalkingu z jego strony,tak chciał ją przelecieć,a ona nic klapki na oczach,poleciał chyba na mieszkanie,jak jej się wiedzie teraz to nie wiem,ale jak spotkałem kilka lat pózniej jej znajomą to słyszałem o płaczu i zgrzytaniu zębów,a odrzuciła jeszcze kolegę zapatrzonego w nią jak w obrazek

Gość gość
To prawda, że instynkt, żądza często kierują na manowce i prowadzą do związku z kimś skrajnie nieodpowiednim, kto potrafi zrujnować psychikę i życie. Jednak odnosząc się do tez stawianych przez pana modela, stwierdzam że są mocno przesadzone. I prędzej facet wybierze daną kobietę kierując się jedynie instynktem/żądzą niż kobieta, ale to tylko moja opinia.

Gość gość
A ludzie za brzuch się ze śmiechu łapali jak ich widzieli razem,wielki drągal i malusia dziewczynka 1.60 cm,a ta koleżanka tych smsów to nawet jej nie pokazywała.Dziewczynie która wybrałaby takie rzeczywiste ferrari zamiast Opla to życzyłbym krzyżyka na drogę,chociaż jakaś zazdrość byłaby,ale jak w takie g****o by się wpakowała,to aż bym się wstydził,że cokolwiek w niej fajnego zauważyłem.