Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z cyklu "zakochany facet". Czy byłby dla kobiety "niemiły"?

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie Czy może tak być ,ze pomimo zakochania w kobiecie można być dla niej "niemiłym"?

Gość gość
może. bo kobieta też nie zawsze jest miła nawet jak "zakochana" :P

Gość gość
może ze złości ze nie ma szans będzie..

Gość gość
Może tak być. Może mieć zły dzień jak każdy i choć mocno kocha to potrafi zranić czego później cholernie żałuje.

Gość gość
Taki typ to agresor i damski bokser.

Gość gość
Może jak np ma problemy i tak dalej

Gość gość
niekoniecznie. może też być ciamajdą życiowym

Gość gość
Moje przykłady bycia niemiłym wg mnie - kilka razy zaczynal rozmowe tel od slow"czesc panna" ( nie jestem zamęzna, nadal panna...czułam jakby wbijał mi szpile) - na mój zart o swoim biuście "wiem, mam małe piersi" a on na to"to czemu masz takie male"? - masz czarne kropki na nosie ( to moje rozszerzone pory z którymi walcze) I kilka innych,ale już nie pamiętam. To on pierwszy wyznal,ze się zakochał i pytal czy ma u mnie szanse...

Gość gość
czy to sa "niemiłe" zachowania?

Gość gość
Nie. Facet jest szczery i mówi prawdę.

Gość gość
raczej dziwny gosc!!! mnie tez tak jeden poobrazal od zakonnicy, zimnej i nieczulej, nie chcacej go pocalowac, glaskajacej kota pod wlos itp...no szok, a ja do niego nic nie czulam, kochalam innego ichyba daletgo mial jakies wielkie zale do mnie. Jak facet kocha to jest mily. Moj maz taki byl na poczatku, choc raz pow.mi na poczatku w zartach: 'kroliczara' ;) haha, bo mam dosyc duze 2 przednie zeby u gory:), ale i tak zabki mam biale i raczej ok, wiec sie bardzo o to nie obrazilam....:), bo mowil inne rzeczy warzniejsze. Jak facet kocha to slodzi, pisze piekne slowka, mile gesty, pisze buzi na dobranoc, ale nie obraza ciagle jak wie ze Ciebie to smuci i bedzie Ci smutno. ot moje skromne zdanie.

Gość gość
Te niemiłe rzeczy to były tylko raz i potem przestał jak mu zasugerowałam,ze nie chce żeby mi tak mowil. Przeprosił mnie. Już później się nie pojawiły. Po prostu mam takie wyobrażenie,ze szczerze zakochany będzie wlasnie uwazal na to co mowi,zeby nie stracić tej dziewczyny...

Gość gość
to facec***atrza na to jak sie kota głaszcze> czy moze jego boberka czochrałaś pod wlos?

Gość gość
Co jest złego w tym że facet mówi ci że masz małe cycki skoro masz???? Chcesz żeby kłamał że są wielkie?? :D Ma tak całe życie z tobą się cackać żeby przypadkiem czymś księżniczki nie urazić.? Niemiły to byłby jakby kłamał albo wyzywał a on mówił jak jest. To źle???

Gość gość
to, że kultura wymaga przemilczeć. ciekawe czy on czulby się dobrze jakby dziewczyna na której mu zalezy powiedziała że ma brzydkiego i małego wacka i ze jest słaby w lozku

Gość gość
dokładnie...trochę kultury...a poza tym... Nie rozumiem facetów: po co są z kobietą, która niedokonca im się podoba, w której nie mogą zaakceptoeac wad itd.?

Gość gość
sa bo wiedza ze nie maja np. powdzenia, wiec chca zamoczyc w jedynej ktora z nimi chce byc. nie czarujmy sie

Gość gość
A kobiety psują przez to reputacje innym... nic dziwnego ze sa stereotypy o głupich kobietach i faceci nas gorzej traktują.

Gość gość
Do wpisu powyżej. A co im daje wytkniecie kobiecie wad? Smianie się z nich> ? Przeciez to tylko swiadczy o nich...

Gość gość
Hej NIGDY NIE GLASKALAM JEGO BOBRA!!! haha rozbawil mnie ktos i wkurzyl jednoczesnie, bo ja juz za niedlugo bylam w zwiazku z moim aktualnym mezem i on mial o to teraz pretensje po latach!! NAWET Z NIM NA PIZZE NIE POSZLAM, A CO DOPIERO COS JESZCZE?? i teraz mi wytknal na fb to 'glaskanie kota pod wlos' ;) - chyba chodzilo mu o kota od starszej Pani u ktorej wtedy wynajmowalam pokoj ;). A tak w ogole to jak sie glaszcze kota pod wlos?? bo ja sama nie wiem? a kocham kociaki;)

Gość gość
Jakieś to słabe mi się wydaje

Gość gość
Facet który kocha potrafi pochować złość. Jeśli ma w tym jakiś interes i udaje zakochanego to może być moment ze ma już dość udawania i będzie niemiły, będzie po prostu sobą. Facet który kocha nie krzyczy, nie szarpie, nie obraża, nie bije tylko nadskakuje, troszczy się, pomaga, nie rani.

Gość gość
Witam Ale ja nie pisałam,ze mam chama i buraka, co mnie bije, obraza itd. Chodziło mi o takie małe rzeczy niechcąco wytknięte. Jak powiedziałam,ze mnie to zabolało to więcej tak nie mówił mi. Ale zasiało to moje obawy czy on rzeczywiście jest zakochany.

Gość gość
Może jest po prostu głupi albo niedojrzaly

Gość gość
gość wczoraj Facet który kocha potrafi pochować złość. Jeśli ma w tym jakiś interes i udaje zakochanego to może być moment ze ma już dość udawania i będzie niemiły, będzie po prostu sobą. Facet który kocha nie krzyczy, nie szarpie, nie obraża, nie bije tylko nadskakuje, troszczy się, pomaga, nie rani. x A co myślisz o sytuacji w której to kobieta bywa wredna, dopieka mu, czy on się odwdzieczy czy raczej będzie cicho zakładając że jest pewny siebie.

Gość gość
Hmmm masz racje, dziwna sytuacja. Ale nie przypominam sobie zebym wbijała mu szpile ze cos ma nie tak zwyglądem. Nasze początki były takie,ze on zabiegal o spotkanie a ja grzecznia odmawiałam(dwa razy chyba). W końcu powiedziała mu,ze "nie jest w moim typie, chociaż bruneci mi się podobają" Mimo to nadal chciał bym dala mu szanse. I tak jakoś przekonal mnie do siebie. Nie odpuszcza. Nie jestem w nim po uszy zakochana...ale czuje ,ze zaczynam. Tydzien temu jednak znowu cos mu się wymsknęło. Otóż mam chyba z 5 kg nadwagi, a jemu to do grubasa dużo brakuje. Byliśmy na spacerze,podal mi reke zebym zeskoczyła z czegos i powiedział "o matko jaki ciężar" To miał być żart...ale nie takiej reakcji się spodziewałam...:(

Gość gość
Jestes przewrazliwioną, zakompleksiona księżniczką.

Gość gość
Wielu z was pisało,ze zakochany wlasnie nie rani, nieba by przychylił, przekonuje do siebie. I on taki jest. Jest dobry,zabiega o mnie. Dba Ale teraz nie wiem czy ja przesadzam, jestem przewrażliwiona...nie wiem:( Mam 165 i waże 61 kg. Nie jestm gruba,ale chuda tez nie. On ma 175 i wazy 70 kg

Gość gość
jak zakochany to 5kg napewno nie zrobi różnicy

Gość gość
Miłość nie krzywdzi