Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Bole w pachwinie w 19 tyg ciazy

Polecane posty

Gość gość

Czesc dziewczyny Mam 30 lat jestem w 19 tyg i 6 dniu mojej drugiej ciazy Od 3 dni dokuczalo mi pobolewanir w lewej pachwinie obok uda Bol rozchodzil sie w dwie strony na biodro. Do góry i na dol az do krocza Byly to nagle klucia bola pojawiajace sie kilka razy w ciagu dnia Mam prace siedzaca wiec wine zrzucalam wlasnie na 8h siedzenia Jednka juz od wczoraj bol nie mija nie rozstaje z nim sie nawet na chwile zmienił sie w jeden tepy dokuczliwy ale zdążyłam sie jakos przywuczaic gdyz sila bolu byla do wstrzymania od poludnia oprocz tego tepego pojawia sie nagly jak wczesniej klujacy ktry wlasnie rozchodzi sie az po same biodro i doprowadza momentami do bolu calej nogi lub jej dretwienia Nie pomaga lezenie chodzenie stanie siedzenie kapiel nic Wiem ze na tym etapie takze moja miednica zaczyna przygotowywac sie do porodu Nie jestem z osob panikujacych i biegajacych do dr za kazdym bolem Ale nie wiem juz sama co to za dolegliwosc Moze ktoras z was zmagala sie z takim samym jak ja problemem Jedyne co wzbudza moja czyjnosc to fakt ze kiz od tyg czulam ruchy dziecka nie kopaniaki ale ruchy praktycznie po kazdym posiłku a dzis nie czuje zupelnie nic

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować