Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milenaaaaa

Dziewictwo a masturbacja przedmiotami

Polecane posty

Gość Milenaaaaa

Jestem dziewicą. Czasem zdarza mi się masturbować. Pocieranie na mnie nie działa, więc zaczęłam sobie wkładać najpierw palca jednego, później dwa, później rączkę od szczoteczki do zębów, tusz do rzęs, marker, a ostatnio włożyłam sobie... małego ogórka... na wszystkie te rzeczy (oprócz palców) nakładałam prezerwatywę. Krwi żadnej nie było. Po ogórku, który wszedł na początku z trudem a potem mogłam b.szybko nim poruszać wystraszyłam się. Czy moja pochwa się trwale rozciągnęła przez tego ogórka? Boję się, że mój pierwszy partner nie będzie mi wierzył, że jestem dziewicą. Mam 17 lat jak coś.

Gość gość
Kaktusa se włóż.

Gość gość
Moglas przebic blone dziewicza.

Gość Milenaaaaa
Proszę o poważne odpowiedzi :(

Gość Milenaaaaa
Tu już nawet nie chodzi o samą błonę, tylko, czy się za bardzo rozluźniłam.

Gość gość
Nie napewno nic z tym rzeczy. Pochwa jest elastyczna raczej.

Gość gość
Tak, pochwa jest elastyczna, dlatego nie musisz się tym przejmować. Hm, a skąd jesteś?

Gość gość
niestety to są już nieodwracalne zmiany, ona juz nigdy nie bedzie taka ciasna jak na początku

Gość gość
Robiłam tak samo a błonę nadal mam

Gość Milenaaaaa
Uhhh trochę mi ulżyło. Ja też nadal mam błonę, ale się wystraszyłam, że mogę nie być ciasna. Szczecin, a co to ma do rzeczy?

Gość gość
Spokojnie dopoki nie uprawialas seksu bedzie okey. Ogolnie dziolchy ze szczecina sa ciasne potwierdzone info ^^

Gość gość
Jak chcesz to Cię zbadam (jestem ginekologiem że Szczecina)

Gość gość
Co do pochwy - nie martw się. Pochwa jest bardzo elastyczna i po masturbacji wraca do normy (przecież gdyby tak nie było, to chyba żadna kobieta nie chciałaby rodzić dzieci :) ) Brawa dla ciebie, że nakładasz na przedmioty prezerwatywę - pozwoli ci to uniknąć ewentualnych infekcji. Natomiast co do przedmiotów to musisz uważać - eksperymentujesz z coraz większymi rzeczami i kiedyś w końcu przerwiesz niechcący błonę dziewiczą. Więc jeśli zależy ci na niej, aby chłopak był pewien, że jesteś dziewicą to spróbuj poprzestać na palcach lub mniejszych przedmiotach (o mniejszej średnicy). Piszesz, że pocieranie na ciebie nie działa - ale czy pocierasz łechtaczkę, czy wargi sromowe? Spróbuj pocierać łechtaczkę, zataczać wokół niej kółka/ósemki palcami. https://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%81echtaczka

Gość zbyszek16_18
Dzisiaj prowadziłem kurs i w pierwszej ławce siedziała kobieta w krótkich spodenkach i jestem prawie pewien, że jak patrzyła prosto na mnie to sie masturbowała poprzez rozwiaranie i zaciskanie ud robiła to chyba 5-7 minut, Ciekawe która pani popisze na ten temat?