Gość gość Napisano Listopad 19, 2016 Witam miałem ten sam problem bałem się ludzi wstydziłem sie moje dłonie stopy były wilgotnie nie przyjemne dociekał mnie problem fizyczny jak i psyhiczny.chodziłem po lekarzach specjalistach aż do pewnego czasu zaczłem brać tabletki do ustnie które wogule nie. Pomagały raz na stronach zagranicznych wyczytałem o usuwaniu miejscowego wilgotności kosztowało to setki złotych w polsce równiż stosuja zabiegi jonofrazy które są kosztowne postanowiłem zapomoca wiedzy zgromadzonej zrobić urządzenie po pierwszym dniu zastosowania jak opisane było 15 minut kuracji wyczułem rewelacyjne odczucie suchoci w ten sam dzien posmarowałem dłonie kremem po 10 dniach kuracji zauwarzyłem całkowite wysuszenie skórne.już mineło pół roku kiedy ciesze się życiem postanowiłem pomoc ludzią z tym problemem wstydliwym i krepującym już na dziśejszy dzień mam 20 klijetów robie na zamuwienie urządzenie daje 100% poprawe i rezultat działania przedmiotu . Ponieważ jest duże zainteresowaniem odpisze podzniejszym terminie cena urządzenia sugerowana to 150zł. Pozdrawiam miłego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach