Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ojciec alkoholik

Polecane posty

Gość gość

Mój ojciec jest alkoholikiem od kiedy pamiętam. Kiedyś pił mniej zaczął więcej jak odeszła jego żona a moja matka sam został z 4 dzieci 7l 10l 13l 14 l radził sobie jakoś jak policjant nas odwiedzał to mówiliśmy że to ciocia to wujek mieli urodziny dlatego tata pijany musieliśmy kombinować bo by nas czekał dom dziecka. Jedna siostra wyjechała do OHP do szkoły i już nie wróciła druga wyszła za mąż wyprowadziła się zostałam z bratem sama. Ojciec pił. Poszłam do średniej szkoły wracałam na weekend czasem wcale. Brat się z pijakiem męczył najstarsza siostra mu pomagała mieszkał z nią bunt nastolatka poszedł na dyskotekę ni wrócił zginął w wypadku miał 15 lat... Wszyscy to przeżyliśmy ojciec najbardziej chciałam mu pomóc po maturze wyjechalam do innego miasta do pracy ale dla niego wróciłam obiecał że nie będzie pił słowa nie dotrzymał wyjechalam ojciec został sam chciałam mu nie raz pomoc ale zawsze było tak samo on pije jest już alkoholikiem chciałabym mu pomóc ale już nie potrafię nie umiem nie wiem od czego zacząć...

Gość wóda to zło
alkoholicy są straceni, jedyne wyjście to ich unikać i zostawić samym sobie oraz nie robić tego samego w swoim życiu, nie pić nigdy, bo to zguba

Gość gość
Trafiłam na dobrego męża sama nie pije nie mam głowy nawet ale chciałabym mu pomóc nawet nie wiem gdzie jest nie szukam go bo bardzo mnie zawiódł ale to mój ojciec co mam robić martwie się mam 27 lat nawet na moim ślubie nie był bo pił

Gość gość
Niech ktoś jeszcze się wypowie

Gość gość
Do Lila95 przeczytaj to autorka

Gość gość
Podziekuj matce ze wybrala takiego mezczyzne

Gość gość
Z matka nie mam kontaktu od kiedy skończyłam 11 lat mogę tylko podziękować że mnie na śmietnik po porodzie nie wyrzuciła