Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobieta jest stworzona do cierpienia z miłości

Polecane posty

Gość gość

i w tym stanie odnajduje się najlepiej

Gość gość
obalam

Gość gość
niestety nikt nie da rady obalić tej smutnej prawdy

Gość gość
Ja obalam lub przynajmniej uściślę. Kobieta nie tyle jest stworzona co jest podatna na cierpienia z miłości lub jest podatna w sposób ograniczony czasowo na w/w czynność. Wszystko kiedyś kończy się, cierpienie również i to na tej ziemi się kończy.

Gość gość
jest stworzona dlatego zawsze znajduje w mężczyźnie swoje nieszczęście

Dziwna teoria, poparta jak mniemam rodzinnymi historiami. ;) "Cierpienie z miłości" to wymysł ludzi słabych psychicznie. Epoka też nie ta, i dawno już to, co uznawano w minionych wiekach i przypisywano "miłości" niewiele ma z nią wspólnego obecnie. Cierpią najczęściej z tego powodu ci, którzy nie rozumieją istoty miłości, a więc ci, którzy zbyt szybko decydują się na szybki seks, a potem płaczą na forach, jacy to są nieszczęśliwi bo ich nikt nie chce. Są też i tacy, którzy nie lubią tracić czasu na poznanie kogoś, dlatego bujają w obłokach i wymyślają na niczym nie oparte teorie. To forum aż kipi o historiach zdradzonych mężów, żon, zauroczeniach nie mających także nic wspólnego z miłością, za to z popędem i chęcią uznania za wszelką cenę. Cierpimy, tracąc kogoś bezpowrotnie w wyniku śmierci. To jedyny rodzaj miłości poparty faktem dokonanym.

Gość gość
Madra kobieta nie cierpi

Gość gość
Guzik prawda. Po rozstaniach z facetami - zazwyczaj czułam złość i ulgę, nigdy nie rozkładało mnie na łopatki. Są osoby o naturze cierpiętniczej niezależnie od płci. Kwestia charakteru.