Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w blasku księżyca

Po co tyle tego jadu ludzie

Polecane posty

Gość w blasku księżyca

dajcie sobie siana, pożyjecie dłużej i zdrowiej, dajcie ludziom spokój, zajmijcie się własnym życiem

Gość gośćlaluna
Swiete slowa,popieram

Gość gość
Brok czasem pluje jadem,ale to stara panna nieszczęśliwa.

Gość gość
To uki ciagle pluja na Polske. Pazdzierze ktorym w PL nie wyszlo. Nie maja argumentow, wuefista ma racje.

Gość gość
Brok nie ma kto cię tulic,oprócz pluszowego misia :P hehe

Gość gość
to wszystko jeden zakompleksiony człowiek, który zaszył się na tym forum i rozmawia sam ze sobą.

Gość gość
Taa ma racje ale w simsach.:D

Gość gość
No wlasnie, wy nie macie kupy znajomych w jukeju. Nie macie ognisk, grilli i kuligow. Wasza jedyna atrakcja sa grzyby, dywany i dwa kurki. A my mamy tysiace rozrywek w Polsce i wszyscy sie kochamy jak jedna wielka rodzina i kazdy by za kazdego zycie oddal. A wy swinie macie tylko sterte pustych reklamowek w ktorych zmieszcza sie tylko ladowarki po zepsutych smartfonach. Juz ja was znam swinie. Sam trafilem w gniazdo emigracyjnych swin i ciesze sie ze udalo mi sie wyrwac z tego syfu. Wreszcie nie mieszkam z kilkoma kumplami na pokoiku tylko z mamusia ktora codziennie gotuje mi obiadki i nie musze sam tego robic, oraz pierze moje osrane gacie. Ciesze sie ze wrocilem do mojej kochanej, wielkiej, niepokonanej Polski i do kojego krola, jego wysokosci prezydenta Dudy. Tak nam dopomoz bog.

Gość gość
gość dziś Haha nieudolny podszyw pod wuefiste, sprawdziłem po IP. Tak sie sklada ze wuefista ma zone i corke sam sie przyznal tu kiedys.

Gość gość
Najwiecej jadu wylewają uki. Niech gnija w uk i wysylaja nam kase taka ich rola. My Polacy w PL mamy kulture piekne swieta i mucha nie siada.

Gość gość
Nie podszyw przyglupie tylko beka z debila wuefisty czy bingola czy jak mu tam.:D

Gość gość
Haha bingolku/ wuefisto / cepie : to widać jak tu piszesz. "Sprawdzilem po IP", " wuefista się przyznał" i jeszcze sobie przytakujesz. Przyznał się? Naprawdę? Był zmuszany torturami i mocnym światłem i w końcu się przyznał? Przestanń odstawiac szopkę bo jesteś żałosny.