Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tak wlasnie

Pier.dol.oni" żydzi"

Polecane posty

Gość Tak wlasnie

Jak siebie nazywają w zeszłym roku zrzucili na jemen bąbe neutronową dla tych co nie wiedzą co to bąba neutronowa jest to odmiana bąby ją jądrowej o relatywnie niskiej zdolnosci niszczenia jednak po eksplozji bąbarduje ona protonami wielki obszar niszcząc wszelkie życie nie niszcząc przy tym ani budynków ani pojazdów .To nie jest teoria spiskowa żydzi to jedyni terroryści sterują Rządami Usa,Uni , UK i wielu innych panstw trzymając w garści cały system Bankowy i madialny na cały m swieciedla nich jesteśmy bydłem ludzkim "Gojami"poszukajcie informacji o tym co ich ksiega Talmut mowi i nie dajcie sie omamic i bez obrazy ale większość z was to prostacy co uwierzą we wszystko co media i Rzad wam wmówi jak bydło koniec swiata jest blisko własnie został wybrany ostatni prezydent USA tylko część z nas zostanie zbawiona więc nawracajcie tak jak bo do niedawna wierzyłem w to co ta masońsko-"żydowska"cholota mi wciskała

Gość gość
Całe to zło na swiecie to sprawka żydów oni czczą lucyfera porywają dzieci Gojów i dodają ich krew do macy ich paschalnego chleba ok 30000 tyś dzieci ginie w USA rocznie jeden rabin w wywiadzie przyznał sie do wszystkiego i do mordów rytualnych na dzieciach włącznie przyznał że wtc wysdzili agenci mossadu po to by wywołać wojnę na bliskim wschodzie w dzień ataku nie było nikogo z 3 tyś pracujących żydów a miesiąc przed żydowski wlasciciel ubezpieczyl wierzę na wypadek atakow terrorystycznych i hak jakiś żyd to czyta to H.uj ci w du.pe

Gość gość
Hitler słusznie obwiniał żydów o I wojnę swiatową szkoda że nie w*****ał ich wszystkich