Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcelina8816

Moja siostra a mój chłopak, proszę o rady

Polecane posty

Gość Marcelina8816

Cześć Mam taką nieciekawą sytuacją i zupełnie nie wiem jak mam się zachować... od niedawna jestem ze swoim chłopakiem, niecałe 4 miesiące, moja siostra ma problemy psychiczne, depresja , nerwica i wiele innych (od kilku dobrych lat). Nie tak dawno przyprowadziłam chłopaka do domu w celu zapoznawczym z rodzicami i siostrą , a ona po krótkim czasie zaczęła się do niego przytulać, głaskać go , robiła na siłę sobie z nim zdjęcia co mnie bardzo bolało, po prostu czułam się zazdrosna i zła, na dodatek poźniej wstawiła z nim te zdjęcia na fb... Chłopakowi nie mam za złe bo nie wiedział jak ma się wobec niej zachować (zna jej sytuację, wie o wszystkim) i nie dziwię mu się tym bardziej że dopiero się z nią i rodzicami poznał. Ja natomiast bardzo byłam zła , zazdrosna , bo czy to że jest chora upoważnia ją do takich rzeczy? czy nie powinnam reagować złością? mówiłam jej że jednak nie życzę sobie czegoś takiego i że mi przykro , a ona na to że przesadzam i że przecież to będzie jej przyjaciel, a wstawienie zdjęcia to nic takiego, ja natomiast mam inne zdanie, tym bardziej że my sami ze sobą nie mamy wstawionego żadnego zdjęcia, bo nie przywiązujemy do tego wagi. Co o tym sądzicie? jak powinnam reagować?

Gość gość
Twojej siostrze ewidentnie brakuje bolca, przyprowadź jej jakiegoś kolegę niech ją porządnie przeleci, to odczepi się wtedy od twojego chłopaka :P

Gość Marcelina8816
ona już miała przez pewien krótki czas jednego to potem stwierdziła , że on sam ma ze sobą jakieś problemy i się z nim rozstała... i bardzo patrzy na wygląd, ocenia głównie po nim...

Gość gość
To chhuuj w duupe pustaczce

Gość Marcelina8816
Eh to nie takie proste jakby się wydawało, ona ma straszne kompleksy mimo że jest ładną dziewczyną, wymagania wielkie a u siebie wiele problemów, fajny mężczyzna obok możliwe że dałby jej kopa , ale jak ja mam się zachować? czy nie mam prawa być zazdrosna i nie życzyć sobie takiego zachowania? bo jednak to też mnie boli i czuję zazdrość, mam na to patrzeć spokojnie tylko dlatego że jest u niej tak a nie inaczej??