Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chyba go zdradzę

Polecane posty

Gość gość

jestem 5 miesięcy po porodzie mój narzeczony ciągle wyjeżdża za granice do pracy juz tak od 2 lat dzięki temu mamy mieszkanie, ale ja nie o tym. Tak jak w temacie chyba go zdradzę, jego ciągle niema a ja swoje potrzeby mam! odkąd urodziłam był w pl 2 razy,za pierwszym razem był jak urodziłam 3 tyg to bzykać się jeszcze nie mogliśmy dopiero jak był miesiąc temu, z resztą z kąd ja mogę wiedzieć czy on mnie w tej Holandii nie zdradza, niby jesteśmy 6 lat razem i nie mam powodów aby mu nie ufać, ale to tylko facet on tez ma swoje potrzeby!

Gość gość
skąd * miało być

Gość gość
wskakuj na bolca skarbie

Gość gość
haha dzięki taka zdesperowana nie jestem mam już kandydata :D

Gość gość
a ja mam czworokąt z wymianą za tydzień

Gość gość
Wiesz możesz tak gdybać czy zdradza czy nie . Moim zdaniem seks ważny jest w życiu ale nie na tyle by zdradzać :/ Czy ty będziesz dobrze się z tym czuć, pomyśl nad tym czy nie będą cię dręczyć wyrzuty sumienia. Skoro facet zapewnia Ci dobry byt, to bądz mu wierna, porozmawiaj z nim o tym że brakuje Ci bliskości . Rozmowy są bardzo ważne, bez tego co to za związek. Pozdrawiam :)

Gość gość
Skoro chcesz zdradzić swojego faceta to czemu najpierw nie odejdziesz od niego i nie zamieszkasz z kandydatem na kochanka ? Mąż się dowie o zdradzie i Cię zostawi bez niczego a u kochanka nie będziesz miała na co liczyć bo cudzego dziecka wychowywać nie będzie . No chyba że się mylę :)

Gość gość
agnietka, na szczęście miałam cesarkę :) natury się nie oszuka sex jest ważny a dla mnie jest bardzo ważny, rozmawiałam z nim nie raz o tym ale on ciągle ja wyjeżdżam tam dla was nie dla przyjemności żebyście żyli na poziomie żeby nasze dziecko miało to czego my nie mieliśmy, nic do niego nie trafia. Najważniejsze juz mamy zdrowe dziecko dach nad głową nasz własny nie musimy wynajmować życie poukładane, koleżanki w moim wieku mieszkają z rodzicami nie mają nic swojego a ja mam mieszkanie samochód dziecko. czego chcieć więcej więc mógł by zjechać już na stałe i jak go zdradze to będzie też jego wina!

Gość gość
do gość z z narzeczonym mam pewność że bd miała godne życie :) a co do kochanka nie jestem pewna

Gość gość
Niech ktoś mi doradzi co mam zrobic bo juz sama nie wiem...

Gość gość
Ja też się umowilam na czworokat za tydzień. Skąd jesteś? Ja/my z Warszawy.

Gość gość
raczej czworokąt nie dla mnie ja z trójmiasta