Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Czy całowanie się jest przyjemne?

Polecane posty

Gość gość
Bardzo przyjemne, super uczucie, ale moim zdaniem tylko z ukochaną osobą. Czujesz takie ciepło, ja się rozpływam jak jeszcze podczas całowania dotyka mi szyję i policzków i włosów, namiętne pocałunki są super.

Gość gość
Ile masz lat? Na pewno znajdziesz, tylko więcej otwartości na ludzi :)

Gość gość
*BLE BLE* czemu masz taki dziwny opis w sygnaturcy(czy jakoś tak to się nazywa..)?

Gość gość
*sygnaturce

Gość gość
BLE BLE* dziś - masz 33 lata i nigdy nie całowałeś się z dziewczyną?

Gość gość
Co jest tego przyczyna?

Dziwne prawda masakra Byłem przystojny tak mnie dziewczyny traktowany ale z pewnych powodkow zdrowotnych moja twarz inaczej wygląda i to jest powód też nieśmiałości

Gość gość
Myślę że to siedzi tylko w twojej głowie, otwórz się na ludzi, nie wszyscy są źli. Tylko się nie zniechęcaj, życzę Ci powodzenia

Gość gość
*BLE BLE* dziś - dla mnie to nie jest dziwne, bo jestem nawet starsza od Ciebie ale też nigdy się nie całowałam, bo nie spotkałam po prostu "tego jedynego" faceta a całowanie z przypadkową osobą raczej nie jest przyjemne- tak myślę. "BLE-BLE", nie przejmuj się i nie bądź nieśmiały! Wygląd (zwłaszcza u faceta!) nie jest najważniejszy. Na pewno spotkasz swoją "drugą połówkę". Pozdrawiam.

Gość gość
I co z tego? Nie przejmuj się tym. Ja dużo razy usłyszałam przykre rzeczy, ale sie nie zniechęcam

Gość gość
Naprawdę ograniczenia to są w głowie, na pewno dasz radę poznać kobietę dla siebie. Wydobadz swoje najlepsze cechy, i rozwijaj się, bardzo fajnie mieć jakieś zainteresowanie to się ceni :)

Gość gość
zalezy z kim

Gość gość
Ja też się nie całowałem, a mam 25 lat. Człowiek miał trądzik i kompleksy w najlepszych na to latach i tak to zostało. Teraz to już żadna przyjemność z odkrywania i lizania w tym wieku. Podobnie z seksem. Człowiek im starszy tym ma inną świadomość i mentalność i jest mniej naiwny.