Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyglądam jak...

Polecane posty

Gość gość

Spasly owlosiony ponton :( Fakt moze i mam mózg, którego używam ale co z tego jak wyglądem nie powalam. Pare miesięcy temu cwiczylem trochę, wyrobila mi sie troche klatka, barki i nogi ale co z tego jak teraz mam nadwage ponad 6 do 8 kg. Testosteron zrobił swoje i mam owlosiona klatę, brzuch z reszta ja caly jestem owłosiony nawet na barkach ale to efekt poparzenia 2 stopnia... Może jestem głupi ze tak o sobie myślę a moze i nie. Chciałbym zaznać miłości, poczuć ciepło nie tylko w sercu, byc dla kogoś ważnym, mieć kogoś w sercu i troszczyć sie o nią. Jestem trochę zakompleksiony i chyba to mnie zawsze stopuje przed kobietami :/ Za dużo myślę a to się msci. Ale z drugiej strony nie chce zawieść dziewczyny, która sie ze mna zwiaze. Jestem cholernie samotny i czuje w sobie pustkę. Musiałem sie wygadać.

Gość HeeH
Jesteś mężczyzną więc Twoje ciało jest owłosione. To normalne. Niektóre kobiety to uwielbiają. To nie jest duża nadwaga o ile nie jesteś niskiego wzrostu.

Gość gość
tak chłopy maja z nadwagą spróbuj może troche schudnąc 3kg zawsze mniej pocenia bedzie

Gość gość
Z tego co piszesz to myślę, że fajne z Ciebie ciacho :-)

Gość Kobietka z Polski
owłosiony brzuszek ....mmmmmiodzio:P

Gość gość
Mnie by to nie przeszkadzało. Uwierz, gdy jest miłość między ludźmi jest i akceptacja drugiej osoby. Głowa do góry!

Gość gość
Dziękuję za wszystkie miłe słowa :-) A co do wzrostu to mierze 179cm.

Gość gość
ja też lubie owłosienie u mężczyzn, byleby nie bylo kręcone i zbyt mocne

Gość gość
No to ja właśnie o takim piszę. Wcześniej to przycinalem ale teraz w nagrode wygladam jak wyglądam. Po scieciu czy ogoleniu na zero jest jeszcze gorzej. Nikt w rodzinie nie byl nigdy tak owłosiony jak ja. Chuj tam najwyżej bede sam.

Gość gość
ja mówie o kręconych! jak u murzyna. widziałeś kiedyś owłosionego murzyna? wygląda jak owca merynos

Gość gość
Hahahah jak u owcy :D Rozbroilas mnie tym tekstem :D no ja tam facetow nie ogladam tym bardziej murzynów.

Gość gość
przeciez to prowo!

Gość gość
przeciez to prowo

Gość gość
Ty sam jesteś prowo. 14:19 no to jest właśnie przykład mojego owłosienia. Widzę, że nie mam sie czym przejmować, bo tylko jakieś porysowane lalki mają bzika i wstręt do męskiego owłosienia. A teraz wybaczcie ale ide poćwiczyć żeby bandzioch zszedł ;)