Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiecz

pomoccy

Polecane posty

Gość wiecz

Od 3 lat jestem z facetem bez pracy.. teraz czeka na przyjęcie do wojska , nie ma praktycznie nic... Pochodzi z wielodzietnej rodziny. Mieszka z mamą na wsi. Kocham go ale duszę się w tej sytuacji , zastanawiam się nad zostawieniem go :( jest czuły , troskliwy ale bardzo biedny :( i nie robi z tym nic a jak coś mu powiedziałam to się na mnie wścieka... Mieszka w rozwalającym się domu , jego mama opiekuje się wnukami które notabene podrzuca rodzeństwo jest , jak dla mnie to patologia co tam się dzieje :( pomóżcie jaką decyzję podjąć kocham go ale nie umiem patrzeć na to wszystko....

Gość gość
ja radze ci go zostawic , tez bylam z chlopakiem bez pracy . jego dom tez sie rozpadal ,a ja bylam zakochana i myslalam ze wszystko sie ulozy , jak podejmowal prace to na miesiac , dwa i znowu bez pracy , ja pracowalam caly czas , wszyscy mi radzili zeby go zostawic ale nie poslchalam i wyszlam za niego za maz , i nic sie nie zmienilo nigdzie nie pracowal , a w domu tez nic nie robil , 4 lata utrzymowalam dom i jego ,az juz dluzej nie moglam zniesc takiego zycia i sie rozwiodlam

Gość wiecz
Dziekuje za odpowiedz. On niby ma brata zagranicą co ma mu pomóc ale już tyle jest na bezrobociu że nawet nie pokwapił się do niego pojechać. Nie wytrzymuje już nerwowo w tej sytuacji..

Gość gość
ja cie rozumie doskonale , bo bylam prawie w takiej samej sytuacji , i zaluje ze nie odeszlam a brnelam w to dalej , jeszcze raz ci radze go zostawic , albo sie dalej meczyc

Gość gość
odejdż. kobiety nie są dla biedaków.nawet w Islamie kobietę trzeba sobie kupić . stąd mnóstwo kawalerów -biedaków. nie mają kobiet to do ISIS wstępują.

Gość wiecz
Nie mam siły się męczyć :( flustruje mnie cała sytuacja , gdyby mu zależało to by poszedł nawet zbierać śmieci .. Mam poczucie winy , że mu powiedziałam tyle przykrych słów ale nie umiem tak dalej żyć :(

Gość wiecz
żal mi , że tyle razy takiemu biedakowi udostępniłam swój skarb. a powinnam go trzymać dla faceta na poziomie, wartościowego.

Gość wiecz
Czuje wewnętrzne wypalenie i wkurzenie na tą cała sytuację. Przy nim trzyma mnie jedynie ten sentyment że jak go potrzebowałam w ciężkiej chwili to przy mnie był... Ale to ubóstwo , bieda , brak nawet łazienki jest dla mnie okropny :( ma 30 lat , jest po studiach a wszelkie próby rozmowy ze mną o tej sytuacji ignoruje i ma wywalone... Ja mam za dobre serce bo mnie boli ta sytuacja a powinna tak jak on olać temat i poszukać sobie faceta na poziomie.

Gość gość
czemu masz poczucie winy ? jasne ze jakby mu zalezalo to znalazlby prace , ale ma to gdzies , na co on liczy ze ty go bedziesz utrzymywac

Gość gość
może to czas próby ... może się odmieni i wtedy będzie to co bezcenne nie wymienialne na kasę....mnóstwo bogatych par się rozstaje i to w gniewie....rozmawiać delikatnie z miłością...nie rezygnuj, bo dopóki chętni do roochania to bogatego amatora znajdziesz ale czy miłość i przyjażń?

Gość wiecz
Niewiem na co liczy :( dziś mi powiedział że jak chce go zostawić to mogę to zrobić i najwyżej on będzie sam......