Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdrowie psychiczne. Jak sobie radzić z gniewem placzem ?

Polecane posty

Gość gość

Już nie chce się ciąć choć może powinienem poważniej

Gość gość
Isc na terapie. To choroba jak kazda inna i bez profesjonalnej pomocy nie dasz rady.

Gość gość
Ee tam nie ma takiej wiesz powiedzialem ze jak nie dostane pracy za wyksztalcenie to walne dziewczynka siekierą byłem wściekły .. ona ze to na policje zgłosi czekałem pół roku , matka to najgorszy typ do pomocy chodź chce mi pomóc niby na prawdę bardzo zły typ mam dużo problemów ten wywołuje u mnie złość czuje jak bym plakal walił w drzwi jak na filmach ale chodzę mecze się potem nie wiem straszne mam ciężkie życie teraz i później

Gość gość
JEŻELI chodzi o matkę wgl mi nie pomaga chociaż coś robię , cierpię jestem chory a ta mnie szarpie od 13 nastego roku życia grozi wyrzuceniem z domu , czepia się ojca o metody wychowawcze a sama nic nie rozumie wychowała mnie na brudasa , i np bałem się mówić o ocenach bo dostane pase teraz tez mówi ze to jej dom jak jest ciężko dolewa oliwy do ognia nie mam dziewczyny ani nic a ta myśli ze będę dom utrzymywać pracy będę szukać jak będę mógł

Gość gość
teraz mnie zaczeła bić bez powodu praktycznie ... bez jedzenia jestem nie kłóce się chu.j mówi że jazda z domu jak tak wezme 2 mefy i posiedze gdzieś na klatce nie ma żadnych przepraszam k***a bedę szukać jakiegoś monaru albo chu.j wie co bedę robić poj.eb