Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

historii z księciem w tle

Polecane posty

Gość gość

ciąg dalszy xxx książę jeden młody, słynący ze swej urody rzucił się razu pewnego do wody. Rybek nałowić chciał sobie nastawił więc dłonie obie, podrapał sie po łysej głowie... a złapał jedynie żabę

Gość gość
Zaba oczy wytrzeszczyła, i do wody łeb wraziła, potem szybko wyskoczyła, i na łeb księciu się wryła, aż korona w skroń się wpiła, księciu niczym w drewno piła...:D

Gość gość
i tak piła ta piła, że całą wodę wypiła a ksiązę w ryk uderzył bo zajściu nijak nie wierzy

Gość gość
jakims cudem książe z toni wykrochmalił się i oni wtedy razem on i zaba poszli sobie tam gdzie pada, a ze pada tam gdzie burza książ się z żabą w burzy nurza

Gość gość
książe żabą zanudzony począł szukać sobie żony nadał taki anons w prasie: młody książę w pełnej krasie szuka do ożenku dziewki...

Gość gość
ma być piękna i urocza, i ryżego miec warkocza, na swej głowie, w dole bowiem, wspomnę, lecz głosno nie powiem chciałbym zeby dziewka ona była gładko wygolona...

Gość gość
książę był jednak chłopek nieśmiały ostatnie słowa skreślił od razu i na koniec dodał jeno "bądź mi słodka, moja dziewko"

Gość gość
Moja cudna, moja ewk1o Jadzko, Baśko lub Jadwisiu! będziem razem fiziu miziu, tylko rzeknij jeno słowo, moja słodka białogłowo...

Gość gość
a białowa spod rzęsy łypęła i urodą księcia sie nie przejęła "a na koniec język mu pokażę swoje "nie" w ten sposób mu wyrażę"

Gość gość
i to rzekłwszy piekna dama bez namowy całkiem sama wzięła i buźke otwarła tedy jęzor wyszedl z gardła a panna o drzwi się wsparła...

Gość gość
...książe przyparł ją do muru, i zrobili szuru buru, od tej pory bialoglowa, jezyczka juz nie chowa, chociaż nikt jej nie namawia, jęzor swój chetnie wystawia...