Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAKIE KSIĄŻKI NA PREZENT?

Polecane posty

Gość gość

jakie ksiazki polecilibyście na prezent dla rodzinki? bo u mnie same mole ksiązkowe w rodzinie poza mną i doradztwo mile wskazane. Nie muszą to być nowości, moga być po prostu najlepsze książki wg Was, ogarne które z nich ewentualnie moja rodzinka juz ma (dwie siostry, mama i tata wiec przydaloby sie z 4 ksiazki kupic) :)

Gość gość
dla ojca jakis kryminauuu a siostry w jakim wieku???? bo tak to ciężko sie wstrzelic z gatunkiem

Gość gość
inaccessible89 dzieki za odpowiedź, gościu - siostra jedna lat 17 druga, 23 :)

hmmm to moze dla mamy / starszej siostry "Lato zimą i inne opowiadania" Rose Tremain, dla taty "Lampiony" Bondy a dla młodszej jakąś książkę Katarzyny Bereniki-Miszczuk? :) WSzystkie te wymienione przeczytałam, Bereniki-Miszczuk "Pustułkę", wszystie te lektury moim zdaniem warte przeczytania, mam nadzieje, ze pomogłam :)

Gość izabella033
omg to co mogę polecić to "ISTOTA ZŁA", mega meeega thriller. Z resztą to nówka. w empiku bestseller. intryga jest dobra i bardzo solidnie skonstruowana, dawno nie czytalam takiej książki która wywoływałaby dreszcze na kręgosłupie i tak długo siedziała w glowie. Do ostatnich stron starsszz się odgadnąć, jaki będzie konieci zapewniam Cie, ze Ci się to nie uda! Zakończenie wmiata w fotel! To ksiązka dla całej rodziny (no może dla tej młodszej siostry mniej, ale jak dorosnie to czemu nie? :D) Buziaki

Gość Gośka8512
Ja też jestem molem książkowym i liczę na książkowe prezenty świąteczne. Sama od siebie na pewno poleciłabym "Złodziejkę książek" , Katarzynę Puzyńską, dla kobiet Magdalenę Witkiewicz a dla miłośników mocnych wrażeń Chattama. Mogę Ci też polecić fajną tanią księgarnię http://aros.pl . Masz tam stały rabat na wszystko minimum -30% a wysyłka jest błyskawiczna. Zawsze tam kupuję.

Gość gość
dla młodszych zdecydowanie "GRZESZNIK" MAGGIE STIEFVATER <3 uwielbiam te ksiazke, drugi raz przeczytalm niedługo :)

Gość Kartia
Jeśli chodzi o książki kobiece, to moim zdaniem zawsze Katarzyna Michalak. A właściwie jej książki. Ostatnio wyszła nowa "Leśna polana", więc jest szansa, że nawet wielkie fanki autorki jej nie czytały. Podobno pierwsza część serii, sama mam ochotę ją przeczytać :)

Gość gość
ja na te święta kupowałam siostrze, świeżo upieczonej księgowej książki typowo związane z jej zawodem. Wydawnictwo http://unimex.pl/, ma swoją e-księgarnię i to właśnie tam kupowałam książki. Siostrze bardzo podobał się prezent.